Hvem er jeg?

Jeg tænkte at dette ville være en oplagt mulighed for at fortælle fremtidige læsere, hvem jeg egentlig er. Så her kommer lige 10 hurtige:

1. Mit navn er Line Glasdam.

2. Jeg er 22 år gammel, jeg er født d. 06/10-95, mit stjernetegn er vægten.

3. Jeg er bosat i Aarhus.

4. Jeg drømmer om at starte på farmakonom / farmaceut studiet til sommer.

5. Jeg dimmiterede fra HF i sommeren 15, og holder lige nu mit 2. sabbat år.

6. Jeg er tvilling! Jeg har simpelthen en ekstremt fantastisk søster, som jeg elsker mere end noget andet. Hun er absolut det bedste menneske jeg nogensinde har mødt.

7. Jeg er ​besat ​af vintage ting! Specielt vintage tasker, samt andre secound hand genstande som jeg finder på henholdsvis Trendsales og Vestiaire Collective det meste af tiden.

8. Jeg har en mops, han hedder Oskar. Han er dejlig! Han er næsten lige fyldt 9 år, hvilket man måske ville se som en der var ved at komme op i årene, but I promise, han er stadig den samme goofy lille tykke fyr han var den dag vi hentede ham hjem, og jeg bare vidste han var den rigtige.

9. Jeg elsker at shoppe! (chokker) Vil ikke sige det er på kanten til shopoholic, men jeg er ret god til at bruge penge, haha. Synes personligt at jeg er ret god til at købe ting jeg bruger i lang tid efter, så det ikke bare hænger i skabet og samler støv.

10. Jeg er ELENDIG til at være sund. Jeg prøver og prøver, er simpelthen så forfærdentlig! Den ene uge kan jeg gå all-in på at træne og være sund, og så er der ca. en måneds-tids-periode hvor jeg laver nadar. Bliver så frustreret over mig selv, you have no idea, haha. Men er begyndt så småt og blive bedre, så jeg krydser fingre for sundheden!


kys

Likes

Comments

Jeg har valgt at dedikere mit første indlæg på denne blog, til min elskede Macbook Air.

Jeg er personligt helt ny inde i denne Mac-computer-verden. Jeg fik nemlig først denne hjem, i går. Så jeg har haft den i brug i lige knap ét døgn.

Jeg synes jeg klarer mig forholdsvis fint, når man tænker på at jeg er gået fra all- in på Windows computere til Macbook. Jeg har altid haft Windows computere, de er alt jeg kender til, men tog en drastisk beslutning om at nu, var det nu. Nu skulle der ske en forandring! Men da jeg tog denne pludselige beslutning, måtte jeg tage et valg. "Vil du bruge HELE din månedsløn på en Macbook i December måned, eller vil du købe en brugt?

Jeg valgte den brugte. Min computer er købt på DBA.dk hvilket jeg slet ikke fortryder! Fandt denne fantastiske maskine, som jeg købte af en enormt sød pige, i Skanderborg.

Den er købt i Januar i år, og er kun brugt fra Januar - Juni + der er både forsikring og tilhørende cover med til. SCORE! jeg er slet ikke i tvivl om at det er et fantastisk køb jeg har gjort mig, og efter hvad jeg har læst på internettet, er jeg slet ikke i tvivl om at jeg kommer til at holde rigtig, rigtig meget af denne computer.


Kys, Line

Likes

Comments