A/W 2020 favorites

Hey you! (Very) long time no see her på bloggen

På det seneste har jeg haft en lille lyst til at blogge igen - så det gør jeg! Jeg savner at være mere uddybende end på Instagram, og jeg savner at dele fx favoritter. Og netop favoritter kommer der nogle af i dag!

December er nu kommet, og det er for alvor ved at blive koldt udenfor, så jeg har sat mig med en kop varm kaffe, og nu vil jeg vise jer mine A/W 2020 favoritter.


Coated leggings - her // Lang puffer frakke - her // Flared leggings - her // Chunky khaki støvler - her // Strikket vest - her // Lang strik - her

Igen og som altid er jeg helt vild med beige/jordfarver/creme... men jeg er også begyndt at få en kærlighed for sorte items igen. I et par år har jeg gået langt udenom sort, da jeg syntes, at det blev for "deprimerende". Men det kan altså noget!

I den fine collage har jeg både fundet nogle items, jeg allerede har i min garderobe, men også nogle, som jeg virkelig gerne vil have fingrene i!

Frakker
Den lækre, smukke lange dunfrakke er fra Zara. Den er jeg simpelthen SÅ vild med. Dog bliver den hurtigt udsolgt, så jeg har skrevet mig op til at få en notifikation, når den er på lager igen. I år er der simpelthen den fedeste trend med helt lange dunfrakker, der næsten går ned til anklen, og jeg er mega fan! Der findes mange forskellige slags og farver, så det er bare om at søge sig frem - men også at skynde sig, da de ryger hurtigt.

Leggings
Hvad angår bukser, så er jeg bare generelt mest vild med at gå med leggings, så jeg ikke behøver at bøvle med bukser/jeans der gnaver eller ikke sidder godt. De sidste år har Petra flare leggings fra Gina Tricot (øverst i højre hjørne)

været mine absolut yndlings! De holder ikke så fantastisk godt, men de er super billige, så for mig er det det værd!'
Derudover synes jeg coatede leggings (og generelt alt der er coated/PU) er fedt! Jeg har lige købt et par fra Only, som er perfekte under en lang, varm strik eller en strikkjole.

Strik
Som altid (selvfølgelig) vrimler det med de lækreste must have strik! I år er jeg gået amok i lange, chunky striktrøjer (som nederst i højre hjørne) og strikkjoler. Dog er strikveste også virkelig fremme i år, og jeg må indrømme, at de også er groet på mig. Især de der er feminine som den sorte nederst i midten!

Støvler
Chunky, chunky, chunky!!!
Generelt er chunky bare fedt! Jeg er så glad for mine khaki støvler fra Bianco (nederst venstre hjørne), og de er også super behagelige at have på og gå i. For mig er det tit rigtigt svært at finde støvler, som både er pæne og behagelige. Men disse kan jeg virkelig anbefale! De fås også i sort og cognac.

Det var nogle af mine favoritter i A/W 2020! Jeg håber, at det kunne inspirere lidt. TAK hvis du har læst med - måske bliver bloggen til en fast ting igen!

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer