Header

Något jag aldrig skulle kunna tänka mig att ha på mig förut men som numera har blivit ett favoritplagg är kostymbyxor. Jag har precis insett att det typ är bland de bästa som finns i klädesväg! Fungerar i alla lägen och går både att klä upp och ner. Ett säkert kort helt enkelt. Här nedanför ser ni senaste tillskottet i garderoben, ett par rutiga kostymbyxor som blev mina för bara 249kr på H&M. Kap är vad jag kallar det!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vid det här laget borde ni ju redan veta om min entusiasm gällande spelkvällar. Till min stora lycka är jag inte ensam om det! Härromkvällen satt vi samlade runt vardagsrumsbordet i Nicole och Axels lägenhet med cards against humanity framför oss. I takt med att glasen tömdes och musiken höjdes så blev stämningen dock hetsigare och allt slutade med armbrytningsturnering innan det var dags att bege sig vidare!


Likes

Comments

Det är så lustigt det här med att man helt plötsligt får för sig att man verkligen måste sortera garderoben efter färgskala eller torka ur kylskåpet just precis när man ska sätta sig ner och plugga. Det är på grund av detta som jag föredrar att plugga exakt vart som helst förutom hemma, för det går helt enkelt inte. Därför ska jag snart ta och bege mig mot biblioteket för att läsa på lite om brottsstatistik och olika teorier kring mäns våld mot kvinnor. Men först väntar ett yogapass för att förhoppningsvis optimera hjärnkapaciteten en aning!


Likes

Comments

Måndagsmorgon och vi konstaterade just att vi har den jobbigaste veckan på länge framför oss. En 15 sidors hemtenta skall skrivas, en tenta skall pluggas till, förberedelser inför seminarium och inlämningsuppgifter som ska in är vad som väntas. Efter en stadig frukost är jag nu redo, åtminstone så redo man kan bli! Längtar redan till fredagen, trots nästa helg förmodligen också kommer bestå av mest plugg. Men som mer eller mindre alla fick höra när dem var mindre, ibland är det bra att ha lite tråkigt. För det är ju faktiskt sant att man uppskattar det roliga mer då!

Likes

Comments

Paket + mat = vinnande koncept. Impulserna har återigen fått styra och jag kunde inte hålla mig från att beställa hem ännu en box med roliga ätbara saker. Onödigt men kul, känns på något sätt bra att ha lite konstiga och ovanliga saker i skafferiet hemma. Denna gång klickade jag hem "Smakbox knytkalas" Man kan välja själv om man vill ha den vanliga eller den som heter balans, vilket innebär bättre alternativ. Bra idé! Nu ska jag ta och göra mig lite gröt av steel cut oatsen och sedan möta upp grabbarna på gymmet för ett benpass.


Likes

Comments

Under de senaste dagarna har jag lyckats samla på mig en hel del bilder i kameraalbumet på mobilen, så jag tänkte ta och dela med mig av lite snapshots. Här nedanför får ni skåda lite häng hemma hos Emilia i hennes nya studentlägga, en onsdagskväll på Olearys, beachvolleyboll efter skolan, intag av d-vitamin mellan föreläsningarna, hemmagjorda semlor hemma hos Emma, en klassisk toa-selfie och ett gympass. Man hinner med mer än vad man tror ändå!

Likes

Comments

Igår blev jag överraskad på alla hjärtans dag med sushi och blommor. Goals ju! Min favorit dessutom, orkidé. Nu ska jag göra allt jag kan för att hålla den vid liv, det här med blommor är ju dessvärre inte min starkaste sida. Alla hjärtans dag kanske inte är en så dum dag trots allt, åtminstone inte detta år. Blev så glad, älskar överraskningar!


Likes

Comments

Jag har gått från att inte dricka kaffe överhuvudtaget till att bli högkonsument på bara en veckas tid. Har verkligen hinkat kaffe som om det vore vatten de senaste dagarna och är därmed ständigt överspeedad på koffein. Som idag till exempel, efter tredje koppen kaffe kunde jag inte ens sitta still och äta min lunch utan hade istället lust att springa ett marathon. Inte ett hållbart koncept så detta måste brytas omgående! Nu ska jag dra på mig träningskläderna som ligger där på hög i bakgrunden och äntligen möta upp Emilia på gymmet för att köra marklyft, behöver få utlopp för all energi känner jag.


Likes

Comments

Här under ser ni nivån på mitt pluggande för tillfället! Vad gör man inte i desperata tider liksom? Sitter på universitetet med hundra flikar uppe på datorn och pendlar mellan att skriva på hemtentan och en inlämningsuppgift, samtidigt som jag försöker få någon koll på vad som ska göras inför kommande seminarium. Det är mycket nu, blir lätt rörigt i huvudet när man måste fokusera på flera olika uppgifter på en och samma gång. Då får man ta till metoder som dessa!


Likes

Comments

Jag äter väldigt sällan socker, av de enkla skälet att jag inte inte känner något behov av det och att det helt enkelt inte tillför något bra för kroppen. När det här kommer på tal så brukar folk alltid fråga vad jag äter när jag blir sötsugen. Förutom att jag stoppar i mig en hel del produkter med sötningsmedel istället (vilket inte heller är så bra) så ser ni mitt absoluta favorit fika/mellanmål eller vad man nu ska kalla det här på bilderna nedanför. Äpple, kanel och varm "mjölk". Äter minst en sådan skål om dagen, oftast till kvällsfika. Skär upp ett äpple i bitar och blanda med kanel, sedan värmer du upp det i mikron tills äppelbitarna har blivit mjuka och häller på mjölk eller liknande växtbaserad-dryck. Så gott!


Likes

Comments