Header

RescueRXx™
Vinder af Danish Beauty Award 2016. En keratinkur der genopbygger og reparer skadede negle, som f.eks. negle der knækker eller flækker nemt. De fleste ser resultater allerede efter få dage.

SolarOil™
Prisbelønnet negleolie der giver dine negle styrke og pleje i dybden. Forebygger skader som negle der skiller i lagene, knækker let eller let bliver misfarvede, så dine negle kan klare hverdagen. Ingredienser som fugtgivende jojobaolie, risklid-olie, mandelolie og genopbyggende E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, og blødgør samtidig neglebåndene.

Cuticle Eraser™
Få smukke og bløde neglebånd, og forebyg de irriterende små neglerødder. En AHA-baseret neglebåndscreme mod tørre og flossede neglebånd der nænsomt mikropeeler og blødgør huden omkring neglen.

RidgeFx™
En rillefyldende Base Coat, der maskerer fejl og ujævnheder i naturneglens overflade, og giver en lys og smuk finish. RidgeFx™ eliminerer behovet for at buffe naturneglen, da den maskerer de småfejl, ujævnheder og riller der naturligt kan være i neglen. RidgeFx™ kan bruges alene med en Top Coat over eller som base coat under en farvet lak.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Det føles så godt når jeg er tilfreds med mit arbejde! En af mine søde kunder har de mest perfekte negle og jeg elsker at hun er vild med farver og fede kombinationer. Jeg har endnu ikke lavet et sæt negle på hende som jeg ikke har været ellevilde med! Prøv lige og lur lidt på de her skønne negle billeder 😍

Likes

Comments

Så blev de efterår og året begynder og blive koldt og vådt! Oktober måned er omme og her ser i lidt af efterårets oktober negle. De mørkere farver er kommet frem og især de blålige og rødlige nuancer er repræsenteret. Snart begynder julefrokosterne og de røde negle vil fortsætte i både november og december uden tvivl - har i en favorit?

Likes

Comments


Book nu! www.klippecafeen.bestilling.nu/ 🍂🍁

Spar 30% på alle gele behandlinger og 50% på shellac behandlinger hos Dorthe hele november måned!! Min nye kollega Dorthe skal ind i rutinen inden hun overtager min plads mens jeg er på barsel. Derfor kan i lige nu gøre et godt kup ved at få booket en tid ved hende 🙂

Vil du booke tid, så book her eller send en besked eller kommentar her!

Der er tider d. 7/11, 8/11, 14/11, 16/11, 21/11, 30/11 💅🏼

Likes

Comments

Den nye kollektion fra CND er landet i salonen og den er super fin. Jeg ved at flere af mine kunder er endnu mere vilde med denne kollektion end jeg er, da de er ned tonet jordfarver som passer til alt. Jeg er mest vild med den grå "mystic slate" som er en farve der længe har manglet i cnd's farve kartotek, da der ellers kun er en meget lys grå og en meget mørk grå. Nu er der en god mellem grå farve som passer godt til det triste grå efterårsvejr.

Likes

Comments

Det længe siden jeg har opdateret her på bloggen,. Hen over sommeren er der sket en masse og jeg vender nu stærkt tilbage med mine negle indlæg. Det kommer muligvis ikke til at være meget andet end det, men det er jo også det som jeg kan.

Her får i negle favoritterne fra september måned. De består primært at de blålige nyancer. Den nye efterårs kollektion fra CND er kommer i spil, der er brugt den blå Viridian Veil samt de to lilla farver den lyse Lilac Eclipse og den mørke Eternal Midnight. Hvilket negle billede er din favorit?

Likes

Comments

April "lakker" med enden og vi skal snart sige hej til maj måned og jeg glæder mig!

Negle favoritterne i april måned består af forårs pasteller og sprudlened sommer farver, vi vil for alvor gerne have sommer nu. Den nye sommer kollektion fra CND er kommer i spil, der er brugt både de orange og de grønne farver. Pastellerene og de mere naturlige farver er også det som kendetegner forår og vi hungre efter varmere tider og nyder at blomsterne er ved at springe ud. Hvilke er dine favoritter?

Likes

Comments

Contains affiliate links

At blive konfirmeret er en kæmpe oplevelse for et ungt menneske og en symbolsk overgang fra barn til voksen. Som pige betyder det også at der bliver gået en del mere op i udseendet, og interessen for hudpleje, makeup og hårstyling er større end den før har været. Derfor er det også en oplagt idé at give konfirmanden en helt særlig konfirmationsgave, en ”rigtig gave” og ikke bare en kuvert med en bundt penge også selvom penge sikkert står højt på konfirmandens ønskeliste, er jeg sikker på at den unge pige vil elske at blive overrasket med en lækker ny parfume, ny og spændende makeup, lækre gaveæsker eller andre eksklusive selvforkælelses produkter som lommepenge budgettet måske ikke normalt ville række til.

1. Gucci, Bamboo : Parfumen fra "Gucci " er tung og er derfor ret damet. Hvis konfirmanden er til de mere "skarppe" parfumer eller er meget moden af sin alder, kunne "Gucci Bambo" være den rette duft som hun sikkert vi elske.

2. Marc Jacobs, Daisy : Den meget tøset og super fine parfume fra "Marc Jacobs " er i modsætning til Gucci, meget frisk og let. Den passer godt til de piger som er til de mere friske og opløftende parfumer også er den super tøset med det fine blomster design.

3. Juicy Couture, Viva la Juicy : Den 3. og sidste parfume jeg vil anbefale er "Juicy" parfumen. Den er meget teenage agtig, sød, tung og frisk på en og samme tid, passer til enhver teenage pige og vil derfor ret sikkert være et super godt valg til konfirmanden.

Likes

Comments

Sommerferien for mig er ikke langt ude i fremtiden! Jeg skal igen i år til Grækenland (jeg er fan!) Denne sommer er det Kreta, jeg har været der for og der er skøøøønt! Vi fik en super lækker rejse for nærmest ingen penge. Jeg synes selv jeg er ret god til at finde ferier til favorable priser! Her kan i se lidt lækre billeder af det hotel vi skal bo på! Hvornår skal i på sommerferie og hvor hen?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Der er intet som et smukt, rent, velduftende og velplejet hår, vel? Lige for tiden har jeg et yndlings produkte jeg altid anvender når jeg skal give mit hår en lille make-over. Det er Kevin Murphy "fresh hair" som jeg har skrevet om før, men de slår altså stadig ALLE de tørshampoo produkter jeg efterhånden har prøvet gennem tiden.

Likes

Comments