Endnu en dag er overstået og jeg kom helskindet i gennem den, sådan noget lunde. Blodet trillede ned, da arbejdet i røg og damp, kom til enden sin... Jaer right. Arbejde er ikke særlig hårdt, det hele kommer an på om, hvor meget du piver for at undgå sveden, eller om, hvor hurtig du er om at indse, det er det som du kommer til at lave resten af livet.

Veninde E kommer i morgen med gaven. Min bedste veninde! Det er en helt normalt fredag i morgen. Familien og jeg skal på sushi kursus, og have pænt tøj på. Så jeg er i gang med, at lave den Gule færdig, jeg regner ikke med, at have den på i morgen, men jeg lover at der kommer billeder.

Livet er dejligt, ik lyv!

DON´T SMOKE - VI SES --- KIDS 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Okay, ærlighed...I går var lige en smutter..men i har mig nu. Sangen "No Roots af Alice Merton" er en fucking fed sang. Seriøst den er konge!

Veninde 1, har for groft selv, sat vores friendship på pause, et ondt, meningsløst menneske, som efterhånden er svær at elske, når man ikke er hypnotiseret, af hendes magt og standpunkt. Det er jeg fornylig sluppet ud af,...gudskelov for det.​

Vi har en ny start, jeg har sluppet nogle byrder fra mit liv. det er ligesom en bums...følelsen er satisfying i øjeblikket den springer. Man føler sig fri, uimodståelig...indtil den begynder at bløde og bliver øm. Der står det klart for en, at der kommer et ar, som alle kan se, åbent for en. Herligt nok, kan man dække sådan et ar med concealer....

2 dage tilbage

FUCK DIG - VI SES - - - BITCH

Likes

Comments

Ærligt, magter jeg ikke, at lave en eller anden, åndssvag intro som "HEY BLOKKEN". Nope bitch, den må du længere ud på landet med. Som Gulddreng siger i sit nye album "farvel" FUCK DET.

"Nyt år, Ny mig"- hell no.... Ikke i den sammenhæng. Nytårsaften er en overfladisk, lorte dag, fyld af ulykker og afbrændte 100-kronesedler. For andet år i træk sad jeg der hjemme, med min pina colada og flækkede til 90 års fødselsdag. Sidste år var det mine kære forældre der bestemte det, i år, var det mig selv, som sagde fra, i stedet for, at taget til en lortefest som Veninde 2, ærligt ikke måtte holde. Men bare vennerne hygger sig, kan jeg jo høre på det, fra sidelinjen, resten af året. Tak, tak for det.

Veninde 1, 2 og 3, eksistere. Eller sådan... De har et liv, ligemeget hvor meget jeg siger fra, vil jeg være en del af det liv, og de vil være en del af mit. Jeg lover at uddybe, hvad de forestiller og hvilke relationer de har.

FUCK DET - VI SES - - - BITCHES

Likes

Comments