​Nu tänkte jag dela med mig av en av mina absoluta favoriter när det kommer till enkla outfits! Den består helt enkelt av ett par jeans (gärna lite slitna), en snygg bas top, en snygg men enkel kappa, ett par balla runa brillor, en snygg stor väska, ett par studs av valfri sort i öronen och ett par snygga sportiga dojjor! Detta är en utstyrsel jag har på mig åtminstone en gång i veckan, den passar i stort sett vid alla tillfällen, skola som middagsbjudning! Jag skulle också säga att den passar lika bra en solig vårdag som en ljummen sommarkväll! Ovan har jag länkat lite produkter som jag tycker tillsammans bildar den perfekta to-go-klädseln! 

Jag anser att man med flera snygga enkla basplagg kan skapa en dösnygg outfit som får folk att kolla en gång extra! Jag är inte mycket för färgglatt och mönster som stjäl uppmärksamheten från resten av din klädsel, jag vill att hela jag ska synas lika mycket från topp till tå! 

Jag skulle gärna vilja veta vad ni tycker om den klädseln jag har satt ihop här ovanför, och även hur ni skulle se ut om ni fick ha er dröm våroutfit! Lämna en kommentar om ni vill! Puss!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är arton år, och jag tror att det är just vid den här "vuxenåldern" som man kanske börjar intressera sig mer för inredning, man kanske går i planer om när och vart man ska ge sig av efter gymnasiet, jag kan såklart inte tala för alla artonåringar där ute, men så är fallet för mig. Det är främst nu de senaste månaderna jag börjat tycka att inredning är riktigt roligt och satt mig in i den världen!

Därför tänkte jag att vad är inte bättre än att dela med mig av mina absoluta favoriter när det kommer till inspirationsbilder för inredning

Bilderna ovanför är tagna från Pinterest, som förövrigt är en av mina favoritforum när det kommer till inspiration! Klicka här för att komma till min profil på pinterest där ni också kan följa mig för mer inspiration! Puss!

Likes

Comments