Dagens fynd... 

Hej på er!


Tillslut så kikade solen fram här på gården, underbart. Ska ta och gå ut för att få lite friskluft i naturen. Passa på när det bara varit gråa dagar.
Följde med en vän till erikshjälpen idag, vi var där två timmar.. Hur gick det till? Men vi tog en go fika också, sen så mycket folk så svårt att se vad som finns. Men jag fyndade tre skålar ifrån Mynte IB Lauren för endast 10 kr st.. Vilket kap enligt mig.
Sen blev det två små söta burkar till köket, dom kostade 20kr styck. Så roligt, jag är ju en sucker för lite äldre inredning vilket dom flesta har förstått.. Det blir en mysigare känsla i hemmet. Jag tycker det iallafall blir lite mera hemtrevligt och ombonat. Men sen finns det självklart gränser. Att få handla begagnat kan jag nästan tycka är roligare än att handla det som är nytt. Känns som att jag iallafall gör något som är bra istället för att konsumera nytt och nytt jämt. Hur är ni? Kan ni handla begagnat eller är ni emot det, kul att höra. Alla är vi ju olika.

Gillar

Kommentarer

Blåbärspaj till fredagsmyset

God eftermiddag där hemma!
Själv står jag just nu och bakar en blåbärspaj till fredagsmyset. Blåbären är plockad från skogen, kan det bli bättre.. Nä skulle inte tro det.

Medans jag bakar nu står jag och drömmer mig bort. För vet ni vad en av mina största drömmar är? Att få öppna ett gårdscafe sommartid, det skulle vara så mysigt. Jag skulle verkligen vilja jobba med att baka,för mig ger det ro i själen. Något som jag verkligen älskar att göra. Har ni någon dröm som ni känner att ni vill någon gång i ert liv uppfylla?

Nån gång i mitt ska jag ta mig dit, det gäller att ha små mål för att nå sin dröm.

Gillar

Kommentarer

Friday night

Godkväll alla där hemma i sofforna.
Eller jag antar inte att ni kanske ligger i soffan framför något spännande på tv. Det är ju rätt sent just nu, men jag som är ledig imorgon efter jobbar helg ligger faktiskt på soffan under en filt.
Ja då var det en ny vecka ☺️... Inledde den med ett kvällspass på jobbet. Men titta så mysigt jag hade det i fredags, jag och min kära sambo öppnade en flaska bubbel som vi delade på. Ibland kan alla behöva lyxa till det, tänk så glad vi blev iallafall när vi myste ner i soffan och tände massa ljus. Min weekend har väl inte varit så där jätte spektakulär utan en helt vanlig jobbar helg. Nu ville jag bara kika in och skriva av mig lite innan det är godnatt, ögonen blinkar och vill slå igen.
Men tacksam för denna dag. Imorgon blir det ut på gården, försöka hinna trimma gräs, rensa i en pallkarage och vattna. Hoppas ni får en bra dag imorgon.

Godnatt ❤️

Gillar

Kommentarer