day 14: what are the top 3 skills you wished you had and why?

Topp tre skills... hmm...

1. Att kunna prata med människor. Det här låter lite som ett skämt, men jag menar det helt seriöst. Gud vad jag önskar varje dag att jag kunde socialisera med folk naturligt utan att få panik ungefär varenda sekund och utan att behöva analysera varje ord som har sagts både av mig och den andra parten. Det är väldigt tröttande, gotta tell you. Det skulle vara helt nice att ha en hjärna som, sådär rakt ut sagt, skulle fungera ordentligt. Ens ibland.

2. Att kunna spela gitarr utan problem. I am working on that, varje dag. Så det kommer att hända, vänta bara! Jag har alltid haft något speciellt för gitarr och jag har alltid sett mycket upp till sådana som kan spela bra. Vet inte riktigt varför.

3. Att kunna sjunga. Jag har väl en helt okej röst, men jag har alltid önskat att jag skulle ha en sådan där "wow, DAMN" röst. Sång har alltid varit en stor del av mitt liv och när jag var yngre sjöng jag massor. Nu sjunger jag endast för mig själv (och de grannar som är unfortunate nog att vara tvungna att lyssna) i min lägenhet ibland.

Gillar

Kommentarer