Header


Som vanligt på tisdagar är det morgonspinning på schemat! Efter körde jag dagens magövningar som ni ser, ungefär lite mindre än hälften kvar och magen döööööööööör! Blev lite armar också innan jag tog mig hemåt igen

Övrigt då? Tror jag har min sista jobbiga vecka under denna gymnasietid! Ska bli så jävla skönt, går runt och ler hela tiden, allt är så himla bra just nu! Våren börjar smyga sig fram, snart mösspåtagning och skivor som väntar innan vi om ca 80 dagar springer ut skolan!!! Hoppas ni har en fin vecka framför er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 374 Readers

Likes

Comments

Hey gullefjun! Solen kunde inte varit lite snålare….nu är hela marken täckt av snö igen…yay... Fick därför bli en 1 timme kondis INNE på crossen och lite magövningar efter innan jag måste åka till jobbet ikv! Har en utmaning med mina flickor där man ska göra ett visst antal magövningar per dag, som tur finns några "rest days" iaf! Jag är alltså precis klar med dag 13 som ni ser på bilden och det är redan djävulskt jobbigt…. kolla bara på sista dagen, hjälp! 

  • 475 Readers

Likes

Comments


Har ännu inte hunnit testa de nya Ben&Jerrys smaker "greek style"! Verkar så fruktansvärt goda och var nära att köpa en idag men kunde seriöst inte bestämma mig över vilken som skulle få följa med mig hem så illa nog sket jag i det haha. Någon som testat dem och vilken skulle ni då rekommendera isåfall?? 

Likes

Comments

Vilken skitnatt. Kunde sovit hur länge jag velat, och det ville jag, men kroppen kände mest NEJ VET NI VAD vi vaknar en gång i timman hela natten med magkramper istället!!!!!!! Så irriterande, gav tillsist upp och försökte slänga ihop en frukost men självklart ekar det i kylskåpet också. Ingen bra start på dagen…

Som ni kanske märkt så skriver jag mest om träning här i bloggen, vad jag gör när jag tränar, tips på mat osv. Detta är främst för att jag själv ska hålla igång min träning och ha koll på vad jag gör, men även i hopp om att kunna peppa er andra. Skriva massor om mitt privatliv är inte min grej har jag märkt och tycket det är löjligt hur vissa folk yttrar sig i bloggar haha. Idag är det iaf varit superbra väder så efter ett cirkelträningpass på Flex så gick jag PW ute en tim! Älskar att vinterjackan åker bort och vårjackorna fram! Jag är ju den som drar mig till värmen hela tiden, fryser i princip hela tiden så att solen har börjat visa sig allt mer gör ju att man typ skriker av glädje haha. Allt känns så himla bra just nu, har så mycket roligt framför mig och mindre än tre månader tills studenten! Läskigt vad tiden går fort ibland! 

Likes

CommentsGodmorgon! Börjar bli en vana att gå upp tidigt på tisdagar för att köra spinning med Chrille 06.30 haha, nya bra rutiner eller vad säger ni? Haha ! Jag fick iaf ha pulsklockan idag med tre andra… så det blev en tävling mellan alla oss och jag höll på att dö. Hatar verkligen pulsklockan samtidigt som jag tycker om den. Så lätt att man mjäkar om man inte har den hehe (i mitt fall). Med pulsklockan vet man att man tagit i till max och det går inte att komma undan det, då är det verkligen att köra så att man nästan spyr ut frukosten. Jag kom tvåa iaf så fick ett litet pris för det! När jag kom hem dumpa jag kroppen i sängen och somande om för att sedan gå upp igen och åka till skolan… 

  • 616 Readers

Likes

CommentsBlev 50 min cross + lite mage och nu kan jag checka av dagens träning! Ha en trevlig måndag!

  • 624 Readers

Likes

Comments

Dra mig i arslet.
Denna helg gick ju för fort, en ny vecka och känner bara NEJ. 
Har sen vecka iaf så får en hel del sovmorgon, vi har inte ens gymnasiearbetet längre så den lektionen är i princip borta från schemat! Så idag börjar jag istället 14.20… hehe. Slängde precis ihop en gröt med små äppelbitar och kanel till frukost, så himla gott! Ska ner till gymmet och köra crosstrainer och lite mage efter! Idag vaknade man upp med träningsverken som jag farade efter från crossfiten igår, har så fruktansvärt ont i ben, rygg och armar haha! 

Veckans träningsschema:
Måndag: Crosstrainer och mage
Tisdag: Morgonspinning med Chrille och rumpa
Onsdag: Cirkelträning och PW
Torsdag: Core 
Fredag: Vila 
Lördag: Crosstrainer och armar
Söndag: PW 

Ha det gött! 

Likes

Comments

Summeringen av dagens crossfit: Djävulskt jobbigt.
10X20
1.Benböj
2.Bänkpress
3. Marklyft 
och avsluta med springa fram och tillbaka, köra 2 st burpes upp och ner och repetera det 10 gånger. Kroppen skakar och vet inte vart jag ska ta vägen hahaha. Helt sinnes vad det tog, garanterat träningsverk imorn. Trots det så måste jag även säga att det var ett sjukt bra pass! Magnus som höll det är verkligen bra, han skriker på som bara den för att vi inte ska sluta kämpa. Älskar när det verkligen känns att man tagit i till max! Nu ska det belönas med kesoplättar med bär. Det är så himla skönt väder, nu känns det verkligen som att vår och sommar är på väg! 

  • 639 Readers

Likes

Comments

Hey folk! 
Gårdagen blev en ganska soft dag ändå! Jobbade 7 tim och sedan gymmade på kvällen för att sedan bara ta det lugnt hemma! Som tur fick jag lite sällskap av Tobbe och Niklas och så kollade vi på 12 years a salve. Den var helt okej men så brutal så man skrek ju nästan från soffan haha (iaf jag). Nu ska jag tillbaka till gymmet, idag är det nämligen super sunday på Flex då de erbjuds lite extra, bland annat lottar de ut något pris och nya kan passa på att prova på att köra gratis osv. Jag ska bara köra crossfit, har aldrig kört det förr så det ska bli kul och testa! 

  • 645 Readers

Likes

Comments

YES
Har äntligen blivit av med förkylningen och kan komma tillbaka till träningen!
Ska snart ner till gymmet och köra bodypump och core passet för att sedan dö i soffan!

Likes

Comments