Jag har nu bestämt mig för att ta en bloggpaus ett tag, mest för att jag ska hitta lite inspiration och bli motiverad att blogga igen. Jaa så hejdå eller vad man nu ska säga haha😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Te och macka innan jag drar ut till stallet och rider hästarna😊

Likes

Comments

Hejsan bloggisen! Idag är det dan före doppare dan.. Och jag är sjuk.. Skräll! Jag är alltid sjuk när det är jul. Dock har ju jag varit sjuk från och till hela vintern. Men aja enough with deep talk.
För övrigt så tycker jag att julen är helt underbar, så jäkla mysigt, haha.
Men aja det är ju bara en och en halv timma till julafton så jag kan la säga god jul nu då! ❤️🎄🎅

Likes

Comments

Likes

Comments


Likes

Comments

Drog en sväng till stan idag för att fixa dem sista julklapparna, när vi var klara så fikade vi och sedan åkte vi till stallet och red. Fullt upp idag.
Jag har inte bloggat på ett tag som sagt men jag ber om ursäkt för det. Tog en mini bloggpaus kan man säga, men nu är jag back in track igen!👌
Anyway, nu ska vi baka pepparkakshus med M o M, men vu hörs senare puss puss❤️  • Vardag
  • 129 Readers

Likes

CommentsLikes

Comments

I söndags tävlade jag på Greva med bravis. Jag kom på nu att jag aldrig berättade hur det gick. Asså det gick skit så egentligen är det väl inte så spännande. Om jag ska kortfatta det lite så stannade vi ut oss.. Brava var heeelt galen på framhoppningen och det hängde väl i sig in på banan. Jag la henne i skiten på en kombination så egentligen får jag väl skylla MIG själv lite. Grejjen är att jag ät medveten om att hon inte hoppar på för djupa distanser men ändå lägger jag henne i det.. aja det är bara att ta nya tag :)

Likes

CommentsLikes

Comments

Spontanköpte ett par ridstövlar på grevagården. Mina chaps gick sönder igår så jag behövde något att rida i imorn. Som ett extra plus i kanten så var det rea, haha ;)

Likes

Comments