Första dagen av 8an är nu avklarat. Jag hade typ lite sett fram emot skolan och att träffa alla men när jag väll kom till skolan så kändes det inte så kul längre haha. 

Men vi hade ju dock inte världens jobbigaste dag utan vi var där i typ 3 timmar och sen var planen att åka att äta lunch på fridays vilket jag älskar, men då fick mina föräldrar lite damp och jag behövde åka hem. Så nu bråkar vi typ eller jag och min pappa vilket är typ det värsta som finns då det blir det ända man tänker på. Men hoppas att det går över som typ alla mina andra bråk med honom... Tänkte även ev lägga upp ootd från idag som inte var så värst speciellt men kanske kul att se, vet inte haha

ciao

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, vad kul att du valt att klicka till min blogg.

Vad kan detta vara? Tredje gången jag försöker mig på att blogga, men ingen av gångerna har funkat. Antagligen för jag inte skriver riktigt allt som jag tänker på och vill skriva. Ska försöka det denna gång hade jag tänkt.

För er som undrar så heter jag Blanca är 14 år och bor i centrala stockholm. Här bor jag med min familj som förvånansvärt står ut med mig... Ska just precis börja 8an, imorgon faktiskt... yey

Har verkligen under typ alla skolår försökt anstränga mig, vilket nästan hade funkat om terminerna var 4 veckor långa. Men tyvärr är de inte så. Det blir alltid så att jag ligger i bra typ "fas" de första veckorna men sen slutar jag försöka. Ni kanske förstår vad jag menar? Men nu till vad ni som faktiskt bestämmer sig för att kanske fortsätta kolla in min blogg kommer få läsa? Jo, jag har egentligen inte så mycket idéer och planer för min blogg, så kanske lite mode här och där, vardag, helger ja typ allt möjligt.

vi hörs, ciao


här har ni en liten bild på mig ;)))

Likes

Comments