​Ungefär såhär här min morgon sett ut. Tog en promenad med Milo i solen direkt när jag vaknade och det var faktiskt skönt ute, inte alls lika kallt som det varit. Det känns så skönt att det är 1 mars imorgon för då börjar våren för mig! Ser så mycket fram emot att kunna börja använda lättare (och finare) kläder och att det kommer vara ljust ute längre. Det finns verkligen ingenting negativt med våren. 

Jag börjar jobba klockan 11 så nu ska jag fixa det sista här hemma innan jag åker, vi hörs mer imorgon då jag är ledig! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Det här fina "skalet" köpte jag för snart en månad sen, men jag har helt glömt att visa det här i bloggen. Jag tog bilderna dagen efter jag fick hem det och då var jag hur nöjd som helst. Nu när det har gått några veckor så är jag inte riktigt lika nöjd då det inte sitter lika fint längre, men det var iallafall värt den lilla summan som det kostade! 

Likes

Comments

Var tog alla inlägg vägen som skulle komma upp nu under min ledighet? Kan vi inte bara konstatera en gång för alla att blogga inte är min starka sida?

Det blev inte riktigt som jag hade planerat under mina 3 lediga dagar och därför hann jag inte med bloggen. Jag har dock haft riktigt bra dagar sen jag skrev sist, så jag tänkte berätta lite vad jag gjort.

I fredags efter jobbet stannade jag kvar i Linde och hade tacomys med 2 fina vänner. I lördags förmiddag kom Becka, Magnus och en kompis till dom hit och så gick vi ut på en promenad med vovvarna. Senare den dagen var det dags för födelsedagskalas i Linde och på kvällen var det 21-årsfest i Örebro för Adina. Igår var jag till gymmet, jag och Fredrik storhandlade och sen åkte jag in till Linde för att spendera kvällen med Jessica. Hur bra låter inte dessa dagar? Har hunnit träffa flera vänner och även en del av familjen och släkten.

Jag var egentligen ledig idag också, men imorse fick jag erbjudande om ett arbetspass här i Örebro så jag tog det. Denna månad har jag slagit rekord i antal arbetade timmar, så kul! Främst för att jag får lära mig så mycket nytt, men jag skulle ljuga om jag sa att det inte ska bli spännande att se vad lönen blir.

Nu blev det här ett långt inlägg, jag som tänkte skriva en liten kort sammanfattning bara. Som vanligt. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och satt på 1 avsnitt av Fredagspodden, snart dags att sova!

Likes

Comments

Hej! Ja jag lever, det blev ännu ett uppehåll här på bloggen, tyvärr. Jag ska försöka skriva oftare, men nu på senaste tiden så har jag jobbat massor och haft annat för mig så jag har verkligen inte hunnit lagt någon ordentlig tid på bloggen. Jag sitter just nu på rast och är inne på min 10e arbetsdag i rad. Dock så har jag bara ett pass kvar imorgon, sen är jag ledig 3 (!!!) dagar i rad. Då lovar jag att det kommer upp fler inlägg här.

Nu är det dags att gå ut och jobba 2,5 timmar till, sen får jag åka hem. Vi hörs mer ikväll eller imorgon, kram!

Två bilder på min bebis från en promenad i skogen.

Likes

Comments