1. När jag var mindre (ca 15 år) ville jag jobba med inredning, det var mitt drömjobb. Jag tycker fortfarande att det skulle vara kul, men det är en lång utbildning för att bli inredningsarkitekt (5 år tror jag?) och sen är det ju svårt att säga hur efterfrågan kommer att se ut om 5 år. Men vem vet, någon gång kanske jag tar tag i den drömmen?

2. Jag använder alltid vita, korta strumpor och har gjort det i säkert 5 år. Jag skulle aldrig ta på mig ett par svarta (eller färgade över huvud taget) för att mina redan små fötter ser ännu mindre ut då haha! Jag har alltid fått höra hur små fötter jag har och det är nog inte så konstigt med tanke på att jag hade storlek 35 när jag gick i sjuan.

3. Jag tuggar tuggummi flera gånger per dag, förutom när jag bara är hemma. Förut var mitt favorit tuggummi Extra White Peppermint, men jag har precis hittat en ny favorit  ⬇

Likes

Comments

​Idag jobbade jag 10-16, vilket gick bra. Det var fullt upp i stort sett hela tiden men det är bara roligt! Tog tåget hem vid 16:30 och när jag kom hem åkte vi och "storhandlade" direkt. Efter det gjorde vi tacos och bara slöade i soffan ett par timmar och nu är det dags att sova. Vi hörs mer imorgon! 

Likes

Comments

Hej på er! Sen jag skrev sist har det varit fullt upp med jobb i både Örebro och Linde, samt personalfest i lördags. Idag var jag egentligen ledig men fick ett extrapass, vilket känns bra! Jag börjar klockan 16 i Linde så nu ska jag ta och gå till tåget. Ha en bra måndag!

Från en av dagens promenader ❤️

Likes

Comments

Denna goding kom till i min samling förra veckan! Fick den av min syster och det är doften Frosted Plum, från The Body Shop´s julserie. Tycker att den luktar riktigt gott så jag skulle gärna vilja ha den i den stora förpackningen också haha...

Likes

Comments