Hej!
Just nu sitter jag på jobbet och ska äta lite frukost, jag börjar inte förens 10 idag. Det brukar vara fullt upp på fredagar men det är skönt på ett sätt för då går tiden så himla fort. Jag slutar iallafall vid 4 idag och då ska jag hem och börja fixa inför kvällen. Thea och Sofie kommer nämligen till Örebro så vi ska fira Thea med lite mat och sen gå ut. Tror det kommer bli en riktigt rolig kväll, nu var det så länge sen vi träffades alla 3!

Jag tror inte att jag kommer skriva något mer idag men eftersom att jag är ledig i helgen så hörs vi mer imorgon!

En bild från i onsdags när Matilda kom och sov kvar hemma hos oss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Tänkte visa/tipsa er om det här läppstiftet som jag fick hem förra veckan! Märket är Gerard Cosmetics och färgen heter "Underground". Jag beställde det från madlady.se och det kostade endast 169kr, hur bra är inte det? Är hittills supernöjd med det och färgen blir så fin på läpparna, inte alls lika grå som den ser ut. Jag försökte ta en bild när jag hade det på mig men lyckades inte få något bra ljus som gav färgen rättvisa. Jag har inte hunnit testa hållbarheten på läppstiftet än, men jag har hört att andra tycker den är bra så vi får hoppas på det! 

Likes

Comments

1. Jag har sammanlagt flyttat 10 gånger i mitt liv, 8 av dom inom Kopparberg med mina föräldrar och 2 gånger i Örebro tillsammans med Fredrik.

2. Ett av mina största intressen har varit dans. Tror jag dansat i över 4 år om jag minns rätt, varav 2,5 på Nerikes Dansinstitut och Entre här i Örebro. Ångrar idag att jag slutade, men det kändes som rätt beslut då. Jag hade fått ett extrajobb samtidigt som jag skulle börja sista terminen av gymnasiet och då kände jag att det skulle bli för mycket att hinna med dansen (eftersom att jag då bodde i Kopparberg och behövde pendla ytterligare 1h den dagen). Det skulle vara kul att börja igen, men när mitt jobbschema ser olika ut varje vecka så går det tyvärr inte.

3. Jag är en katt- och hundmänniska, men är däremot rädd för stora djur som hästar. Gillar inte att dom är större än vad jag själv är haha. Jag har en katt som bor kvar hemma hos pappa och jag kommer inte att ta hem henne hit till Örebro tyvärr. Hon skulle inte må bra av att vara inne i lägenheten hela dagarna när hon är van med att kunna gå ut när hon vill. Någon gång i framtiden vill jag dock skaffa en hund, antingen en mops eller en chihuahua.

Min lilla bebis.

Likes

Comments

Hej!

Nu var det längesen jag gjorde ett vanligt vardagsinlägg, men jag hade fullt upp hela förra veckan. Vanligtvis jobbar jag ca 3-4 dagar i veckan, men förra veckan fick jag några extra pass så jag var bara ledig 1 dag. Det var jag dock glad över, vill ju jobba så mycket som möjligt.

Idag är jag iallafall ledig så jag tog sovmorgon och har egentligen inte gjort något speciellt på hela dagen, skönt att bara få ta det lugnt. Dock så överraskade jag mig själv med att baka frallor (??). Tror jag skrev det förut och jag har aldrig gillat att varken baka eller laga mat, men det skulle ju vara kul att vara duktig på det...

Eftersom att jag inte gjort något annat speciellt idag så får ni lite bakbilder, som i en riktig mat-/bakblogg haha!

Likes

Comments