Tre bilder från igår, lilla hjärtat ❤️

Hej på er! Sitter just nu på jobbet och det slog mig hur dåligt jag bloggat på senaste tiden. Idag jobbar jag till 21, imorgon till 19 och efter det är det 20-årsfest för Maria, på söndag jobbar jag 15-21 så som ni förstår så är det en fullspäckad helg jag har framför mig. Tyvärr blir det inget påskfirande, men det överlever jag nog.
Nu är det dags att jobba igen så vi hörs mer någon annan dag, antagligen på måndag! Glad påsk 🐣

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det snart en månad sen som jag fick hem detta set, och jag har helt glömt att visa er det. Jag har borstar från Real Techniques sedan innan och jag gillar dem väldigt mycket, men jag har saknat en contour borste och därför blev jag så glad när jag hittade detta set. Det innehåller då en sculpting brush, en fan brush och en setting brush. 

Likes

Comments

Såhär har min dag sett ut. Jag har alltså varit ledig och jag började dagen med att ta det lugnt här hemma, sen gick jag ner på stan lite snabbt. Jag hittade dock ingenting tyvärr. Vid 13 åkte jag in till Linde för att träffa Jessica. Vi tog en promenad, fikade och gick runt i inredningsbutiker vilket var såå kul samtidigt som det kliade ordentligt i fingrarna haha!

Likes

Comments

Två bilder från dagen.

Hej på er! Hur härligt har inte vädret varit de senaste dagarna? Strålande sol och lite värme i luften, så härligt!
Idag kom Jessica till Örebro vid lunch och först gick vi till hennes lägenhet så jag fick se den. Det ska bli så kul när hon väl flyttar hit! Efter det tog vi en promenad i solen, sen lagade vi mat och vid 14 åkte vi till Becka för att fira henne lite snabbt, jag började nämligen jobba vid 16 och slutade 21. Passet gick väldigt fort då det var mycket folk hela tiden så jag har haft en väldigt bra dag idag!
Nu är det dags att sova, börjar jobba 10 imorgon. Godnatt ♡

Likes

Comments