Header

En nytagen bild på dig

Din favoritträning: Haha får jag välja så är det att rida, så roligt och mysigt

En vana som du önskar att du inte hade: Bita på naglarna

En bild på någon / något som har haft stor inverkan på dig: Min storasysterMål på kort sikt för denna månad och varför? Målet denna månaden är väl att klara gå till skolan utan att dö, är så trött på skolan alltså. Sen så är det ju som sagt att inte dricka så enormt mycket läsk och energidrickor.

Hemlig dröm? Det är ju inte precis hemligt, men att komma någonvart med musiken. Kommer alltid vilja sjunga och lär ju aldrig sluta heller.

Ditt bästa viktminskningstips? Sluta äta skit och dricka, då går man säkerligen ner ett x antal kilon.

Vad gör dig lycklig? Min familj, mina vänner, musik och sommar.

Varför började du blogga? Denna gången var det för att jag inte hade någonstans att skriva av mig på, jag hade så enormt mycket känslor som tyngde mig så kände mest själv att jag var tvungen att börja skriva lite. 

Vad stör du dig på? Haha som sagt det med att alla medier lägger ut hur man ska "se ut" nu för tiden.

Ger du pengar till tiggare. Varför / varför inte? Nej för jag har oftast inte pengar att lägga ut på det, skulle givetvis kunna ge mina småpengar som ligger och skräpar i plånboken men inte ofta det är mycket pengar där heller.

Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför? Antar att det är Justin Bieber, skulle vilja se hur han lever så man liksom får se vad han får stå ut med varje dag. Han lever ju inte precis som en vanlig tonåring.

Smeknamn du har, varför har du dem? Haha fick faktiskt fråga Jennifer för jag kommer inte riktigt ihåg. Men vi tror att det var den sommaren som jag och jennifer var mest med varandra och vi bokstavligen bodde på min mammas balkong när hon var i halmstad. Och antagligen så började hon kalla mig Alle då och nu så säger nästan alla mina vänner det till mig. 

Hemlig kändisförälskelse: Matt Corby

En bild av något som gör dig gladVar shoppar du helst? I Göteborg eller när man hittar massa saker på Gekås

Något du längtar efter: Sommaren som kommer

Något du är stolt över de senaste dagarna: Haha att jag orkar gå till skolan.

Vad har du i väskan? Datorn, papper, kvitton, någon penna, parfym OSV.

Din favoritårstid? Haha antar att ni vet att det är sommar.

En gammal bild på dig själv: Den måste vara från 2011 eller 2010
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har alltså tre tatueringar och är 17 år eller man kan nog rättare sagt säga två eftersom det jag har på mitt finger är så "ful" och liten så tycker inte man kan räkna med den. Men iallafall så har jag två stycken och planerar redan att skaffa en till när jag fyller arton. Vet inte riktigt om det är bra att ha så många när man är såpass ung, har absolut inte ångrat någon av dom jag har gjort och kommer inte göra det heller. Jag tror inte riktigt att man kan ångra att man tatuerar sig (om det inte är på fyllan eller någon som man bara gör spontant) kan ju säga att jag inte är så värst stolt över den jag har på fingret, men liksom. Den sitter där hela livet nu och den kommer ju inte precis försvinna. Den kommer ju definitivt inte synas mycket om några år om jag inte fyller i den, men det har jag tänkt att göra eftersom den faktiskt kan bli fin då! Sen har jag en på ryggen och en på armen och jag älskar dom så mycket. Aja, vi får se hur det blir sen när jag fyller arton. Nu ska jag äta. Puss. 

Denna gjorde jag när jag var sexton årDenna gjorde jag när i höstas

Likes

Comments


Better Blogging Nouw