Uppgradering

Ibland känns det som att jag har levt flera liv. När jag tänker tillbaka på platser jag bott på, förhållanden, arbeten och gamla tider så känns det ibland som att den personen jag var då är någon helt annan än mig själv. På något sätt är det ju sant - man förändras ju ständigt, får nya infallsvinklar på livet och utvecklas. Under det senaste året har jag flyttat till en annan stadsdel, fått ett jobb som ligger en kort promenad hemifrån och det känns äntligen som att jag kan landa.

I veckan var jag på mitt första träningspass på itrim och på måndag ska jag träffa min coach för mitt första möte kring kost och träningsupplägg. De senare åren har jag verkligen rannsakat mig själv och vissa beteendemönster som jag behövt jobba med. En pusselbit som jag nu vill jobba extra på är min hälsa, för den har verkligen blivit bortprioriterad under tiden som jag försökt få det praktiska att falla på plats. Jag har också bestämt mig för att göra en rejäl utrensning hemma i min lägenhet bland kläder och saker som jag inte använder eller tycker om.

Jag tror att utrensningen av fysiska saker omkring mig kommer påverka det inre jobb jag gör med min hälsa. Det är dags för en uppgradering och jag är så motiverad!Gillar

Valpar

Den 21/2 2021 kom Stellas fyra helt magiska valpar till världen. Jag satt hemma med en vän och kollade på mello och så mitt i allt började Stella flåsa med jämna mellanrum och jag tänkte först att hon nog var varm för det kunde väl inte vara så att hon skulle föda på pricken 63 dagar efter att hon träffade Frank? (Beräknad dräktighetstid för tikar är 63 dagar) Men jo, så blev det. Vattnet gick och sen dröjde det några timmar tills jag vaknade mitt i natten av att Stella krystar och ett par yttepyttesmå bakben på en valp sticker ut. Herregud vilken grej alltså! Jag är så imponerad av Stella och även mig själv efter att ha varit med om hennes valpning. Det var sååå häftigt!


Gillar