Vad ska du göra i höst?

Den frågan får jag med jämna mellanrum, särskilt när det kommer fram att jag inte kommer befinna mig i Karlstad när höstterminen drar igång. För jag är inte klar, jag har ett år kvar av mina universitetsstudier.

I mitt program, Medier och kommunikationsvetenskap, visuell kommunikation & design, så är femte terminen en så kallad fri termin. Vilket innebär att vi har fritt fram, nästan iallafall, med vad vi vill fylla hösten med. Vill vi plugga utomlands, absolut. läsa kurser vid vårt eller genom andra universitet, fritt fram att söka, inte plugga alls om man har poäng sedan tidigare, även det är ett alternativ, eller som jag som väljer att praktisera under hösten. Vi får med andra ord chansen att vara med och forma våra egna utbildningar.

Så jag kommer med andra ord spendera hösten i Stockholm där jag kommer göra praktik hos kommunikationsbyrån text 100 . Alltså jag är så peppad, laddad, nervös och exalterad över detta. Det ska bli så roligt! Och nyttigt, att få chansen att testa på yrket jag studerar till, testa kunskaperna jag samlat på mig under två års studier. Ni kommer självklart få följa med undre höstens gång. Men nu vet ni iallafall vad jag kommer göra i höst. Vad gör du i höst?

#livetsomstudent #karlstadsuniversitet #kommunikation

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Belleosv
Belleosv,
Låter jättespännande och säkert väldigt givande! Själv börjar jag plugga litteraturvetenskap 😊
nouw.com/belleosv
EmmaWahlstrom
EmmaWahlstrom,
Åh vad kul! 😃
nouw.com/emmawahlstrom
IP: 82.99.3.229