Mina fötter hatar mig.

Go kväll,

nu vet ni även vart jag har börjat jobba, hej Max hamburgare! Var toknervös imorse (såklart) men när jag gjorde grundutbildningen kom så mycket tillbaka från tiden på Donken. Trots att det var flera år sen så sitter det ändå i bakhuvudet. Sjukt mycket att ta in dock, första dagen och allt är nytt, huvudet snurrar av hamburgare, namn på kollegor, rutiner och jobbtider. Jag älskar't!

Tog mig även till gymmet efter jobbet, trots att jag var så trött på bussen in till stan att jag nästan somnade. Det var inget bra träningspass, kroppen kändes tung men det var ändå skönt att komma igång igen. Imorgon är jag ledig (helt ledig alltså, bara stallet på kvällen!) så ska till gymmet på dagen tänkte jag och köra överkropp.

Men ikväll ligger jag raklång i soffan med gott samvete, måste bara äta middag också. Typiskt.

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

annsoh
annsoh,
vad kul! 😃 har också fått erbjudande av o börja jobba på Max, men tvekar lite folk säger att det är så himla stressigt o att cheferna är otroligt stränga! stämmer de 😊?
nouw.com/annsoh
lindholm
lindholm,
Vad kul! Ta chansen tycker jag 😊 Det är ju en snabbmatsrestaurang, så lite tempo är det ju. Men man lär sig, mycket i början men man kommer snabbt in i det tycker jag. Mina chefer är supertrevliga 😊
nouw.com/lindholm
annacelina
annacelina,
Lycka till på nya jobbet ☺️☺️
nouw.com/annacelina
IP: 82.99.3.229