Med hjärnan på högvarv.

​Ibland funderar man helt enkelt alldeles för mycket. På allt. På klädval, val i livet, något någon vän sagt, på jobb, skola, pengar, intresse, träning, mat and so on. Känner ni igen er?

Jag bytte balkongen mot en dusch och sen landade jag sängen, men musiken på i bakgrunden och tankarna som flög fritt. Högt och lågt. Förväntningar inför hösten, funderingar över träning, klurar ut maträtter och letar efter ny musik långt inne i hjärnan. Jag är en expert på att tänka för mycket. Jag ältar situationer om och om igen tills det inte finns något kvar eller tills jag tappat bort mig i vad som är riktigt och vad som bara är i mitt huvud. Jag gillar att gå omkring att fundera. Men ibland önskar jag att jag inte tänkte så mycket, bara va och kunde släppa lite till slumpen, ödet och livet i det stora hela. Sluta klura och fundera så mycket.

Så ikväll försöker jag inte tänka så mycket, istället ska jag träffa vänner och titta på fotboll. Inget jag gör varje dag direkt, fotbollen alltså. Men som sagt, inte tänka så mycket. Wish me luck.

source: weheartit

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

idajosefines
idajosefines,
Weheartit får en alltid att känna sig lite bättre ❤️ Kram!
nouw.com/idajosefines
IP: 82.99.3.229