Kanske idag ändå, kanske.

Jag har så många tankar, funderingar, ämnen och diskussioner jag vill ta upp här. Det är så mycket som rör sig i huvudet nu som vill ut. Samtidigt vill jag visa upp allt nytt hemma, eller gammalt kanske man säger, fast det är ju nytt hos mig, så nygammalt kanske? Jag vill så mycket men får inte ihop det. Och så är det med mycket just nu, med träningen vill jag oändligt mycket men är glad om jag är på gymmet två dagar i veckan ens, i matväg vill jag experimentera och testa nya grejer men lagar ändå ett storkok och äter samma sak i en vecka. Jag vill utmana min själv i klädväg men väljer ständigt samma plagg, på jobbet vill jag gå framåt ännu fortare men stoppas upp av mig själv som inte lär mig tillräckligt fort (enligt mig själv) och i stallet vill jag utvecklas snabbare nu när jag äntligen har möjligheten men jag fastnar någonstans halvvägs. Så otroligt mycket jag vill och så många idéer men så lite kontenta av det hela. Är det någon som känner igen sig? Bara att ta upp kameran hemma känns otroligt jobbigt just nu och det är ändå något jag älskar. Jag älskar att fota och berätta om mitt liv, att utvecklas och känna mig både kunnig och stark. Kanske jag vill för mycket just nu? Är det möjligt?

Jag hoppas på att kvällens stallhäng går åt rätt håll iallafall. För varje gång lär vi känna varan dra lite bättre, jag hennes svagheter och hon mina. Vi kämpar på och jag får lära mig att inte ha för bråttom utan att traggla en övning många gånger. Kanske att jag kan formulera något vettigt inlägg här också. Kanske att jag plockar upp kameran ikväll och visar er min uppdaterade fotovägg, min nyinredda balkong och kristallkronan i köket. Kanske.

Tills dess att kameran plockas upp får ni leva med mobilbilder, det är så just nu. Tre från min söndag som innefattade en nystädad lägenhet, söndagskalas och en färgglad middag.

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Jag känner igen det där, när man vill mer än man kanske hinner/ orkar. Hoppas du får det fint i stallet vännen! Stor kram! <3
nouw.com/missjohansson
lindholm
lindholm,
tack snälla du <3
nouw.com/lindholm