Genom gråa landskap och virvlande snöflingor.

Fredag igen och jag är i stallet, som vanligt. Under tiden jag myser med min rödhåriga dam tänkte jag bjuda på hur förra veckans torsdag och fredag såg ut. Iallafall delar av dagarna. För som jag skrev då hoppade jag på tåget till Stockholm både för jobb och födelsedagsfirande. Jag lämnade ett grått Karlstad för ett lika grått Stockholm, men som torsdagskvällen till ära bjöd på bubbel och födelsedagsfirande hos föräldrarna, så mysigt!

Fredagsmorgon och det var till ett snötäckt Årsta jag vaknade på morgonen. Snöflingorna virvlade runt mig när jag styrde stegen mot Gamla Stan och dagens utbildningskund, Centerpartiet. Jag gillar ju snö så klagade inte direkt. Utbildningen gick galant, två timmar sprang förbi och det kändes som en lyckad utbildning. Alltid skönt när man känner så!

Efter utbildningen tog jag helg, välförtjänt och lyxigt faktiskt. Strosade runt på stan, åt lunch, hittade klänningen jag letat efter i veckor (!) och slog självklart till. Sen var det dags för en av helgens höjdpunkter, 90 minuters ansiktsbehandling. Alltså magi, fullständig magi. Kan vara bland det skönaste jag varit med om, och den förtjänar ett helt eget inlägg! Vilket kommer så småningom :)

Fredagen avslutades med en magisk solnedgång och ett restaurangbesök som inte gick av hackor. Alltså maten, helt fantastisk. Sällskapet, magiskt, servitören, klockren! Med andra ord, en tokfin avslutning på dagen och inledning på helgen! Ni ska få följa med på resten av helgen också, så småningom :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer