En torsdag i hemmabubblan.

Godmorgon torsdag,

just idag, just den här morgonen klagar jag inte på att jobba hemifrån faktiskt. Utanför mitt fönster piskar regnet mot rutan och vinden viner i träden utanför. Vattenfall rapporterar om strömavbrott runt om i landet och några av mina kollegor är påverkade av just det. Så just idag är jag ganska nöjd över att ha möjligheten att jobba hemifrån.

Jag har precis hällt i mig dagens andra kopp kaffe, ätit upp min frukost och sen någon timme tillbaka gått igenom min mail. Började morgonen med en finfin nyhet att en av våra kunder är med på IDGs lista över Sverige 100 bästa sajter, alltid kul när hårt arbete med webben uppmärksammas. Håller tummarna för en vinst, eller topplacering nästa fredag. Nu ska jag fortsätta min jobbdag som idag består av några möten under dagen, designgenomgång med kund, utbildningsmöte och tillgänglighet. Har även en sajt som lanseras idag under dagen, sånt är alltid kul. Men försts ska jag sätta igång en tvättmaskin :)

Såhär ser förresten mitt hemmakontor ut nu, har fått hem en större skärm, en jabrapuck (mick+högtalare) och har flyttat skrivbordet för bättre ljus. Hur ser ert hemmakontor ut?

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

ThereseTervakoski
ThereseTervakoski,

Jag älskar att jobba hemifrån 😍😍 hoppas vi får det i samma omfattning bär jag börjar igen

nouw.com/theresetervakoski
lindholm
lindholm,
Jag är lite tudelad, tycker det är ganska skönt men trivs himla bra på kontoret också, trivs nog bäst med valmöjligheten
nouw.com/lindholm
ThereseTervakoski
ThereseTervakoski,

Jag känner mer att i vanliga fall finns det vissa (på vårt kontor) som ifrågasätter om man gör vad man ska när man jobbar hemma även om chefen går in och säger att man till och med blir effektivare. (vilket gäller mig då jag skärmar av lättare) men just nu är det så naturligt att ingen har negativa åsikter om att andra är hemma. Men självklart måste man in för vissa grejer och då känns det allt gott att träffa alla underbara.

nouw.com/theresetervakoski