Christmas want, need and dreams.

Innehåller affiliate-länkar

Okej, Snart har November sprungit förbi i rekordfart och December står för dörren. Vilket betyder glöggkvällar, pepparkakor, luciatåg, adventsfirande, julmusik och såklart, önskelistor och julklappar. Jag har inte ens hunnit fylla år än, men önska kan man alltid göra! De flesta av mina önskningar i år är väldigt vuxna, haha, ungefär så som ett presentkort på IKEA för jag behöver köpa servetter, en taklampa och nya lakan. Men sen kan man ju drömma lite större, om sånt man önskar man hade, men egentligen inte behöver. Jag har listat lite grejer som gärna får ligga under granen i jul.

Fyndiq, butiken som har allt man inte visste att man behövde. Eller? Hittar ofta tokiga, fyndiga (haha fyndiqt!) och ibland totalt värdelösa ting osm man bara känner "den här MÅSTE jag ha!". Jag är säkert inte själv om att känna så. Men en filt med värmeslingor i, hur skönt? Ja tack! (kallas lägenhet i Karlstad typ..) Sen Nordicfeel, för vem kan någonsin få för många parfymer, sminkborstar eller smink för den delen?Vad önskar ni er i jul?

Hos Rabble.se hittar du flera olika rabattkoder som gör inhandlingen av julklapparna (till andra eller dig själv) roligare och billigare! #yay

Innehåller innehåller affiliatelänkar

/ Johanna

Gillar

Kommentarer