En alldeles magisk helg.

Godmorgon måndag!

Hur har er helg varit? Min har varit alldeles magiskt bra faktiskt! Jag har bara varit på så bra humör hela helgen, fått så mycket gjort, haft två killer outfits på mig och konstaterat att livet är enklare när man kan gå barbent! Under helgen har jag byggt ihop en säng, startat igång balkongsäsongen på riktigt, utmanat mig själv rent klädmässigt och mått så himla bra. Sen att jag lyckades skruva till mig en blåsa mitt i handen när jag kämpade med sängen är en annan femma, vad är inte lite krigsskador när man byggt en ikeamöbel?!

Jag känner mig utvilad och imorse vaknade jag av mig själv kl 05.00?! Vilket förvisso var lite väl tidigt men ändå, det blev en lugn morgon hemma och jag känner riktigt hur jag startade måndagen på rätt sätt. Vilken grej! Jag hoppas verkligen ni mår bra, att ni har haft en fantastisk helg oavsett om ni varit ute i solen hela helgen eller suttit inne och bingat senaste säsongen av Lucifer på Netflix. Oavsett hoppas jag att ni mår bra :)

Förlåt men vem är mitt sommar-jag rent klädmässigt?! Jag älskar det!

Det tog mig 2,5 timmar, men nu står den där och jag är så nöjd!

Säsongens första balkongfrukost klarades av i helgen!

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Ett litet fredagshej.

Hej hopp!

Hur mår ni? jag mår bra mycket bättre än senast vi hördes iallafall, det kan jag lova! Fredag, klarblå himmel, sol och +18 grader. Ni kan tro att det är bara ben idag som gäller! Tror till och med att det kan bli en islatte kanske på lunchen? Man vet aldrig minsann, fredag och allt kan hända. Mest hoppas jag på att mitt nya kort kommer fram idag, tappade plånboken i veckan (vilket suger) och nu går jag runt utan körkort och kort. Det är en utmaning vet ni!

Ville mest kika in och säga hej till er och hoppas att ni mår bra! Och titta på dom här glada öronen som jag ska hänga med efter jobbet idag :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

I krig med min hjärna.

Min hjärna är inte min vän i dagarna minsann. För den har gett mig migrän i två dagar nu. Först ett litet och ganska snällt sådant i måndags men sen igår. Igår smällde min fina (dumma) hjärna och kropp till med ett rejält migränanfall. Det var som att den riktigt ville tömma ut allt. 5 auraomgångar senare kunde jag äntligen sova. För er som inte har migrän kan jag meddela att aura är synbortfall, i delar av synfältet. Tänk er som att delar av ert synfält flimmrar. Otroligt obehagligt, det gör inte ont men det är obehagligt. Så min hjärna hatar mig. Och idag är jag så bakis och seg att jag knappt vet vad jag heter. Så min onsdag kommer gå i ett väldigt långsamt tempo, men jag hoppas på att jag och hjärnan kan vara vänner nu. För er lyckliga själar som inte har migrän, jag avundas er!

Men, ska man se till något positivt igår så tränade jag och fröken röd för vår tränare igen. Vi fick kämpa, som vi svettades men wow. Vi var absolut inte perfekta hela tiden men det gav otroligt mycket och det är så kul för jag känner verkligen hur vi utvecklas varje gång. När min hjärna väl är fullt fungerande igen ska jag närstudera filmerna från gårdagens träning. Tur att man har hästarna ändå. Nu ska jag och min snigelsega hjärna försöka jobba. Vi får se hur det går.

/ Johanna

Gillar

Kommentarer