En ganska fin start på tisdagen ändå.

Godmorgon tisdag,

hur mår ni? Jag mår helt okej, eller ja egentligen bra men det är väl ingen kalastisdag, men inte heller en dålig en. Ja ni hör ju. Jag började iallafall dagen med att få grönt ljus på en affär jag jobbat på ett tag, vilket alltid är kul. Avtal ska skickas iväg och fakturor förberedas. I övrigt går det ändå ganska bra på jobbet just nu, har under hösten lanserat flera projekt parallellt med en drös utbildningar. Stressigt i omgångar med ett högt tempo men nu när jag tittar tillbaka på den absolut stressigaste perioden är jag imponerad av mig själv som ändå tog mig igenom det relativt bra. Ni är några som frågat vad jag egentligen jobbar med och jag är Projektledare och utbildare på ett IT företag. Vi bygger webbplatser och intranät. IT branschen är svår, förändras snabbt och det är många tekniska termer som jag absolut inte har koll på. Men det mesta brukar lösa sig.

Nu ska jag svepa min andra kopp kaffe, förbereda lite innehåll som ska ut på Instagram och dyka ner i min mailinkorg. Utanför fönstret regnar det och jag kommer behöva uppbåda all min pepp för dagens lunchpromenad. Vi hörs senare :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Julklappstips för den som har allt.

I samarbete med happy-day.se

Har ni fått någon julkänsla än? Jag kämpar på med den, saknar snön (såklart) men hemma hos mig är det julpyntat och det luktar till och med jul, i helgen pyntade jag mitt kök med julkulor och apelsiner och nejlikor. Det luktar magiskt! I vardagsrummet står min maxade julgran och lyser upp min tillvaro, jag blir lycklig varje gång jag ser den. Och under granen har det faktiskt börjats fyllas på med julklappar. Vilken grej!

På tal om julklappar, har ni köpt några julklappar än? Eller hur gör ni i år?

I min familj är vi relativt sparsamma med julklapparna, brukar köra en per person typ. Fokus, iallafall för min egen del, har varit att hitta julklappar som mottagaren faktiskt vill ha och kan ha användning av, eller något jag vet att hen kommer bli väldigt glad för. Och i år är ju inte julen (eller livet) riktigt som det varit tidigare år, så det känns nästan viktigare än någonsin att kunna ge bort lite.. hopp? Längtan? eller bara lite pepp på att bättre tider kommer. Och här kommer mina fantastiska vänner på Happy-day in i bilden. Ni som varit med tidigare vet att vi har jobbat ihop tidigare och jag är lika nöjd varje gång, även de personer som fått upplevelser från mig har varit minst lika nöjda.

Det var väl för några år sen som upplevelsen korades till årets julklapp, men frågar ni mig så håller den fortfarande. För det finns så mycket man kan välja på, så mycket att göra och saker man troligtvis aldrig skulle göra annars. Inför julen har Hapy-day satt ihop en hel drös med julklappstips också, för dig som inte riktigt vet vad du ska ge din pappa, mamma, eller flickvän. Jag vågar nästan lova att det finns något för alla.

"Men Johanna, det är ju en pandemi just nu" kanske ni tänker. Ja det är ju tyvärr det, men det fina är att upplevelserna har 3 års giltighetstid och det finns möjlighet att skicka presenten per mail eller som en fin presentbox direkt till mottagaren. Och den landar direkt i brevlådan, jag har testat! Så det behöver inte besökas något ombud eller liknande. Du kan bekvämt göra din julklappsshopping från soffan. Praktiskt om ni frågar mig. Vilken upplevelse vill du ge bort i jul? :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Det var dags för en förändring.

Hej fredag,

jag började min morgon i frisörstolen. Har känt ett bra tag att mitt hår bara är.. mycket och hänger där. Det har varit ganska (väldigt) slitet sen sommarens blekningseskapader. Så kände att det var dags för en förändring. Så jag klippte helt enkelt av drygt 15 cm av mitt långa svall. Och herregud vad jag är nöjd! Det känns nästan som att jag tappat 3 kg i hår. Ja det är fortfarande slitet på sina ställen men den känns så bra nu. Ovant absolut, jag har haft långt hår så länge men känner mig redan så hemma i den här längden. Ett perfekt sätt att inleda helgen på kan jag meddela. :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer