Ett litet hej från mig.

Hej tisdag,

hur mår ni? Jag mår bättre än jag gjort på länge. Livet är inte på topp men det är bättre än tidigare. För igår gjorde jag något jag borde gjort för längesen, jag lyssnade på min kropp och tog bort en stor stressfaktor i mitt liv. Kommer inte skriva ut vad men det var som att jag tog bort en 50kg tung sten från min kropp. Otroligt skönt och jag är stolt över mig som faktiskt lyssnad epå min kropp för en gångsskull. Plötsligt händer det.

Men det är, trots detta, full fart framåt och dagarna går i ett från mitt hemmakontor. Ville egentligen bara kika in och säga hej :)

Man ska umgås med dom man bor i nu i dagarna, så jag hänger helt enkelt med mina 56 gröna inneboenden :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Godmorgon efterlängtade fredag.

Så var det plötsligt fredag, Godmorgon fredag!

Jag har hunnit få i mig två koppar kaffe redan, slängt på mig lite smink och bytt ut hoodien jag levt i under veckan till en något tjusigare blus. Utbildning står på agendan hela dagen idag och eftersom det är jag som håller i utbildningen ger jag gärna ett lite proffsigare intryck än en hoodie och en trasslig hårknut på huvudet. Det hjälper mig att gå in i rollen bättre också, om ni förstår vad jag menar?

Karlstad bjuder på sol och klarblå himmel den här morgonen och jag hoppas det håller i sig hela dagen. För efter jobbet väntar Ä N T L I G E N stallet för min del. Jag längtar dit med varenda fiber av min kropp kan jag meddela. Lugnet, myset och självklart fröken röd. Min kropp behöver det och min hjärna behöver den pausen. Men först ska jag hålla utbildning. Hoppas ni får en fin fredag :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

En torsdag i hemmabubblan.

Godmorgon torsdag,

just idag, just den här morgonen klagar jag inte på att jobba hemifrån faktiskt. Utanför mitt fönster piskar regnet mot rutan och vinden viner i träden utanför. Vattenfall rapporterar om strömavbrott runt om i landet och några av mina kollegor är påverkade av just det. Så just idag är jag ganska nöjd över att ha möjligheten att jobba hemifrån.

Jag har precis hällt i mig dagens andra kopp kaffe, ätit upp min frukost och sen någon timme tillbaka gått igenom min mail. Började morgonen med en finfin nyhet att en av våra kunder är med på IDGs lista över Sverige 100 bästa sajter, alltid kul när hårt arbete med webben uppmärksammas. Håller tummarna för en vinst, eller topplacering nästa fredag. Nu ska jag fortsätta min jobbdag som idag består av några möten under dagen, designgenomgång med kund, utbildningsmöte och tillgänglighet. Har även en sajt som lanseras idag under dagen, sånt är alltid kul. Men försts ska jag sätta igång en tvättmaskin :)

Såhär ser förresten mitt hemmakontor ut nu, har fått hem en större skärm, en jabrapuck (mick+högtalare) och har flyttat skrivbordet för bättre ljus. Hur ser ert hemmakontor ut?

/ Johanna

Gillar

Kommentarer