Ett (eller tio) djupa andetag senare.

Okej hej. Jag har försökt komma in och skiva här så många gånger nu men kommit av mig. En kombination av att Nouw har krånglat (krånglar) och av min egen stress, press, fullspäckade schema och smått överkokta hjärna. Kroppen själv drog i handbromsen i tisdags och belönade mig med ett par gedigna migränattacker. Tack för den. Men nej det var inte oväntat, snarare väldigt väntat men som alltid otacksamt. Eller jag vet inte, en liten (väldigt liten) del av mig är tacksam över att jag har en kropp som faktiskt bromsar mig, vare sig jag vill eller inte. Det gör att jag måste tänka över min situation, vad jag gör och hur mycket jag låter stressen styra mitt liv. För just nu är det stressigt. Det har varit det hela hösten. Eller kanske hela året? Väldigt länge och jag vet inte när det började. Jag vet inte heller hur jag ska sluta eller minska på det. Och...

Jag tappade fokus mitt i en mening och jobbet kom emellan. Nu har det hunnit bli eftermiddag och saker och ting den här dagen har gått smidigt. Blir alldeles förvånad, men ändå inte. Det svänger fort på jobbet och i humöret, jag borde vant mig vid det här laget men icke. Försöker komma ihåg att andas emellanåt också, måste bli bättre på det.

Men nu ska jag skriva ihop en offert, hämta dagens säkerligen 7e kopp kaffe och fokusera några timmar till. Men glöm inte att andas kompisar.

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Påväg hem till Värmland igen.

Här var det minsann inte igår jag checkade in och kollade läget. Men nu är jag här igen, hej!

Hur mår ni? Vad har ni gjort sen sist? Senast vi hördes var för drygt en vecka sen och sen dess har iallafall jag hunnit med en del. Just nu befinner jag mig på ett tåg och susar genom ett höstvackert Sverige. Lämnar huvudstaden efter en dryg vecka där för jobb, familjehäng, födelsedagsfirande, kompishäng och utbildning. Så efter en vecka borta är jag antigen påväg hem, eller ja äntligen och äntligen, trivs ganska bra i Stockholm också men det är alltid skönt att komma hem igen. Jag hoppas att internet är med mig hela tågresan så jag kan få lite jobb gjort också, om inte så blir det ett problem för en annan dag.

Tänkte helt enkelt köra en liten bildkavalkad från den senaste veckan :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Full fart mellan kaffekopparna.

Godmorgon solstrålar,

hur mår ni denna gråa och regniga tisdagsmorgon? Jag är ganska trött men vaknar nog snart till liv.
Okej uppdatering för möten och jobb komi vägen. Oh well, min dag är fullspäckad med möten, packa inför en mössa, fakturering och efter jobbet stallet. Iza har tydligen blivit klipp, behandlad och vilat lite. Så hon lär ju ha energi som sprutar ut genom öronen på henne. Blir kul!

Nu måste jag hoppa in i nästa möte, vi hörs :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer