Sista morgonen i September.

Godmorgon onsdag,

Jag vaknade av att min lägenhet var dränkt i ett mjukt rosa solljus, jag skämtar inte när jag säger att jag studsade upp ur sängen. Tur var väl det för det hela var över på någon minut. Fin start på dagen ändå om ni frågar mig.

Jag har en ganska lugn jobbdag framför mig, något som känns lyxigt. Har planerat att förbereda content för vårt Instagramkonto idag, som hamnat lite i skymundan förra veckan när det var mycket i alla projekt.Så innehål ska planeras och förberedas, allt från stories av olika slag till inlägg, det ska kommenteras och aktiveras. Efter jobbet väntar gymmet för min del. Vecka två nu som jag faktiskt går dit och kör på, lite av träningspeppen börjar komma tillbaka, något som känns så skönt! :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Lägenhetens mysigaste hörn, äntligen.

Jag har bott i min lägenhet i dryg 2 år nu, faktiskt exakt två år imorgon (här kan ni läsa om flyttdagen) och sakta men säkert lir lägenheten mer och mer min. Men jag har haft ett hörn i vardagsrummet som jag liksom inte riktigt fått till. Har saknat ett avslut på tavelväggen och belysning vid min högst älskade fåtölj, Så i helgen tog jag tag i det hela!

Med väldigt enkla medel piffade jag upp just det hörnet, efter en tur till IKEA och en ljusslinga rikare började jag piffa. Jag slog till på ljusslingan Livsår som är SÅ söt! Med små tyllpuffar är det som små moln på snöre. Nedanför ser ni bilder på när den är tänd. På väggen satte jag upp en guldig hylla jag haft hur länge som helst men utan någon plats, i den en växt. Flyttade också på Let it grow affischen. Och jag är riktigt nöjd, Det känns mer ombonat och mysigt nu.

Kul kuriosa: Fåtöljen fick min pappa i 30års present för 32 år sen. Jag älskar den!

Visst blev det mysigt? :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Med ett stadigt tag om kaffekoppen.

Godmorgon måndag,

Hur mår ni? jag är trött, vi kan kalla det måndagstrött eller den där kända hösttröttheten som vissa slås av. Vi kan kalla det vad ni vill, är iallafall trött, men har kaffe så ska nog överleva dagen ändå. Hur har er helg varit då? Min har varit lugn men bra, strosade runt på stan i lördags, färdigställde min tavelvägg något och införskaffade också ett par gröna (!) byxor som jag är kär i .I fredags gjorde jag även nya naglar, är toknöjd, och gick på kompisdejt med en vän. Mycket bra och välbehövlig kväll kan jag lova.

Men den här måndagen hade jag helst varit kvar i sängen hela dagen, men icke. Så drog på mig min höstuniform som består av kjol, strumpbyxor, en finstickad kofta och halsduk. Ni som varit med ett tag vet att jag brukar köra på med den looken på hösten/vintern och jag älskar den. Nu ska jag hämta lite mer kaffe och kicka igång måndagen :)

En höstlook och månadens naglar, toknöjd med båda :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer