Börjar veckan med en tillbakablick.

Men hörrni, vi börjar måndagen och veckan med den här klassikern! Den spelades på radio imorse när jag slog på den imorse och jag blev så glad. Som att jag hade glömt bort den här låten, då har jag ändå textraden "it takes a fool to remain sane" intatuerad på kroppen.

Men godmorgon iallafall!

Har ni haft en bra helg? Min har varit bra, eller ja lördagen gjorde jag inte så mkt på en söndagen ägnade jag åt att pyssla här hemma. Som jag skrev igår målade jag om två möbler, ska lägga på andra lagret färg idag. Men det ser ut att bli så bra! Så andra lagret färg ska på idag och även accentfärgen på ena möbeln. Så pepp på slutresultatet! Ni ska självklart få se det.

Annars då? Jag inleder min jobbvecka hemifrån, sängen var helt enkelt för skön imorse, då är det skönt att ha valet att kunna jobba hemifrån. Gymmet väntar efter jobbet och en lunchpromenad i solen på lunchen. Nu ska jag ta tag i min mailinkorg och dagens to-do :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

En långsam söndagsmorgon.

Godmorgon söndag,

hur mår ni? jag är lite seg, det är ju ändå söndag. Men en kopp kaffe eller två bör nog hjälpa mot det, jag har nyligen lämnat sängen och klockan visa 11.19 så dagens första kopp är efterlängtad. Mina söndagsplaner är att måla om två möbler och troligtvis köpa en ny växt till kontoret. Mitt hemmakontor börjar som sagt komma till ordning och jag gillar det mer och mer. Men först kaffe och frukost, sen blir det målarkläder på! :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Godmorgon fredag.

Godmorgon fredag,

Här sitter jag, nyduschad med en kopp kaffe bredvid mig hemma idag. För den här fredagen blir det jobb på hemmaplan för min del. Det känns som att jag har bott på jobbet de senaste veckorna och kände helt enkelt att jag ville vara hemma idag, då är det extra praktiskt att kunna jobba hemifrån. Dessutom börjar mitt hemmakontor bli så himla mysigt nu så jag vill helst vara här jämt. Dagens första tvättmaskin snurrar i badrummet och jag sitter och förbereder dagens första möte, just att tvätta när jag jobbar hemifrån är så bra, man får en perfekt kort paus då och då. Tips till er som jobbar hemma.

Utöver jobb ska jag göra nya naglar idag, förhoppningsvis köpa en växt till kontoret (nej jag har absolut inte för många växter), kanske måla om en möbel och ikväll blir det aw med några kollegor. En bra fredag med andra ord. Men nu måste jag fylla på kaffekoppen :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer