I ur och skur.

De första dagarna på semester har verkligen gått i temat "I ur och skur" för vädret har bjudit på solsken, moln, ösregn, hagel och gråa dagar. Men det stoppar ingen minsann, speciellt inte mig och fröken röd igår (även om den ena av oss var något tveksam). Sen vi hördes sist har jag hunnit med en "fira semestern/utbildningsmiddag", hängt på gymmet, vinkväll som ledde till en väldigt lugn söndag, mera träning och så stallet tisdag och onsdag. I tisdags fick jag med min fantastiska vän som agerade fotograf. I ösregn. Men vi löste det genom att placera henne i redskapsskjulet och vet ni vad, jag älskar bilderna i regnet! Ja vi blev totalt dyngsura, min sits är åt helvete och Iza var sådär nöjd, men så himla härlig känsla på henne. Efter blev det mindre kul känsla dock, som ett brev på semesterposten kom migränen. Så det var bara hem och dyka ner i sängen. Där spenderade jag hela min tisdagsdag fram till någongång efter 17 på kvällen, tre rejäla omgångar senare var jag helt slut. Men håller tummarna för att det var semesterns enda.

Blir alldeles lycklig av bilderna, förhoppningsvis följer samma kompis med på fredag, då ska vädret bli bättre. I övrigt har jag redan börjat tappa bort dagarna, försöker packa och lära kroppen att inte vakna kl 06.30 på morgonen. Går sådär. Semesterlivet ändå, bra liv. :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Nedräkning av timmar.

Okej kompisar, nu är det nära, jag kan praktiskt taget känna semesterkänslan komma krypande. Några timmar kvar sen är semestern här. Ja jag har tjatat om det hela veckan så kommer tjata lite till.

Dagens agenda består av att knyta ihop säcken, se över så att allt är klart och redo för ledighet. Ställa in autosvar på mailen, önska kunder en trevlig sommar och sen checka ut. Jag har planerat att jobba halvdag idag, ska fixa naglarna efter lunch sen ut till stallet för att fira in semestern på bästa sätt. Ikväll blir det middag ute med kompisar för att fira semester och att en kompis kommit in på sin drömutbildning. Tokbra fredag med andra ord! :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Börjar bli redo för ledigheten.

Hej hopp torsdag!

Klockan har hunnit bli halv 3 på eftermiddagen och jag har snart jobbat klart för dagen. Har hunnit med ett halvdåligt träningspass, gjorde missen att inte äta innan så blev yr, illamående och kroppen orkade inte. Men jag orkade iallafall igenom 3/4 av passet. Tänker att jag beger mig ut på en promenad sen som komplement, det är ju faktiskt fint väder här i Karlstad idag. Då får man passa på, såhär efter en vecka av regn. Jag har renskrivit mötesanteckningar, gått igenom offerter, förberett utbildningar och preppat inför säljmöten, förbereder mig för andra ord inför 4 veckors ledighet. Imorgon är sista dagen och jag planerar att jobba halvdag faktiskt. För att det ska funka måste jag förbereda mkt innan, vilket jag har gjort hela veckan. Så det känns bra, jag är semesterredo. Men först, eftermiddagskaffe och lite mera jobb. :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer