Sista dagen i juni.

Nej men hej, long time no see!

Det blir ju lätt så med bloggen på sommaren, man gör annat och den är inte direkt någon prio. Så får det helt enkelt vara. Men tänkte uppdatera er lite om livet nu när jag sitter i en telefonkö hos Comhem (Din plats i kön är 81).

Senaste vi hördes hade det precis varit midsommar, nu är det plötsligt sista dagen av juni månad, vart tar tiden vägen? Jag har 11 arbetsdagar kvar innan en efterlängtad semester. Igår bokade jag tåg och båtbiljetter, för det blir såklart både lite Stockholm och en hel del Gotland under semestern. Men det är några dagar kvar, fick en försmak på semester i helgen när jag var i Sunne och hängde med kompisar i en sommarstuga, så mysigt att göra absolut ingenting. I övrigt så rullar livet på, hänger i stallet, på gymmet (ibland iallafall), föräter mig på gazpacho, springer ibland, bingar Grey's Anatomy, solar och jobbar. Ja ni hör ju, livet rullar på. I mina hörlurar mixas Sommar i p1 med svenska sommarklassiker, som det ska vara på sommaren.

#sommar #värmland

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Midsommarhelgen som var.

Men godmorgon måndag, är ni redo för en ny vecka?
Nja inte jag heller, men det ska nog lite kaffe kunna råda bot på. Ute regnar det och ska göra så hela dagen, välbehövligt för naturen och jag klagar faktiskt inte. Ska ju ändå jobba hela dagen. Semesterfeelingen börjar trilla in och det börjar lugna sig på jobbfronten, som det gör inför sommaren. Jag har ett par veckor kvar innan det är semesterdags.

Tänkte vi skulle kika på hur min midsommarhelg såg ut. Det var en mix av stall, kompishäng, träning,hemmapyssel och seriemarathon. En bra helg, en lagom helg. Hade en supermysig midsommarafton med två kompisar, middag, skitsnack, skratt och bara allmänt trevligt häng. Mer än så kan man inte begära vissa dagar. Hoppas ni haft en fin helg :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

En veckas utebliven sömn.

Okej kompisar, vi ska prata lite sömn. Jag är vanligtvis en person som inte har sömnproblem, jag går och lägger mig på vardagar mellan 21.30-22.00 och har oftast somnat innan 22.30 och sover hela natten tills klockan ringer vid 06.00. Självklart lite andra tider på helgen med någon timme hit eller dit. Men den senaste veckan, senaste 1,5 veckan faktiskt har jag sovit så otroligt dåligt. Har snittat på 6h/natt och max 3h (!) i sträck. Alltså det här är så frustrerande. Det tar lång tid för mig att somna, jag är lättväckt och vaknar runt 2-3 på natten igen. Vilket resulterar i otroligt trötta mornar och trött överlag. Det här så frustrerande och jobbigt, ja ett i-landsproblem av rang men ett väldigt irriterande sådant om ni frågar mig. Vet inte hur jag ska vända det heller, är ju helt slut på kvällen när jag går och lägger mig. Har ni några tips?


Tills dess att jag får rätsida på sömnen vänder jag mig till min trogna vän, koffeinet i kaffet. Tack och lov för kaffe!

/ Johanna

Gillar

Kommentarer