Total lycka på fyra ben.

Godmorgon onsdag,

mår ni bra? Jag mår prima även om mina magmuskler klagar något. För igår fick jag rida igen, lyckan! Fröken röd (aka Iza) som är min medryttarhäst har varit ofräsch ett tag och vi har enbart promenerat under en period nu. Men igår fick jag frågan om jag ville testa Harena, aka Fröken röd den äldre. Det är alltså Izas mamma. Om jag ville! Och vilken trevlig häst, lyhörd och positiv. Som om att detta inte vore nog, Harenas fantastiska ägare låter mig låna henne idag också. Ingen är lyckligare än jag! Men innan jag åker ut till stallet och myser järnet med de två fuxbrudarna ska jag hålla en utbildning, ha lite möten och jobba på. Men gårdagens tur gör att jag myser runt på små fluffiga moln idag. :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Med en halvliter kaffe bredvid mig.

Godmorgon tisdag,

Med en halvliter (typ) kaffe bredvid mig och morgonpasset i P3 i radion sitter jag och förbereder det sista inför dagens utbildning. Idag står en redaktörs-och administratörsutbildning på agendan för min del. Det är en heldagsutbildning via Teams, alltid en utmaning men det går övre förväntan bra. Men skulle mycket hellre hålla utbildningen på plats, men läget i världen gör att man får anpassa sig. Tack och lov för tekniken får man väl säga.

Efter jobbet är det ju stallet, som alltid på tisdagar, jag ser fram emot en skogspromenad med fröken röd efter en heldagsutbildning. Jag brukar vara helt slutkörd efter en heldag. Bjuder på några bilder från gårdagens kvällspromenad tills vidare :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

En trött(are) måndag.

Godmorgon måndag,

ny vecka och allt, hur mår ni? Är ni redo för juni nästa vecka? Känns inte det helt galet att det redan är juni? Vart tog maj månad vägen egentligen? Jag är.. helt slut idag. Min hjärna är otroligt svårväckt minsann och gäspningarna avlöser varandra, det är en sån dag då det enda som kan rädda mig är kaffe, i mängder. Tänker att en lunchpromenad nog kan göra susen också, håller tummarna för det. Jag hoppas ni mår bra iallafall, nu ska jag hämta en till kopp kaffe och hoppas på att vakna till liv. :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer