En helt ny och magisk färg.

Före

Efter

Godmorgon tisdag,

okej kan vi ta några minuter åt mitt hår? För det första är jag imponerad över att jag ens har något hår kvar på huvudet efter helgens eskapader, för det andra så är jag helt kär i min nya färg, för det tredje lockigt hår, hur magiskt är det inte? Den slutgiltiga hårfärgen är en mix av rödbrunt/koppar/brunt, högst oklart vad man ska kalla färgen men fin är den. Det blev inte som jag först planerat men jag är otroligt nöjd. Sjukt svårt att fånga färgen på bild men lita på mig, den är så fin.

Hur landade jag i denna färg då? Under min mörka färg kom en koppar-ish färg fram och jag blev lite kär så tänkte jag kör på. Planen nu är faktiskt att boka in en frisörtid nästa månad för att bättra på färgen och få den ännu mer koppar tänker jag. Vi får se om det blir så. Jag är iallafall nöjd. Och nu ska jag ägna en månad åt att ta hand om håret och återfukta det till tusen. Nu ska jag förbereda det sista inför dagens utbildning, vi hörs senare :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Second hand, blekmedel och bubbel.

Godmorgon måndag,

hur har er helg varit? Min har varit bra. Den har bland annat innefattat stallhäng, second hand shopping, tre förpackningar avfärgning, en tenta, jakt på pepp för att skriva en seminarieuppgift och städning av min lägenhet. En salig blandning med andra ord. För den som läser noggrant kan man se att jag dykt ner i färgburken med håret igen, eller snarare avfärgningsburkarna, tre omgångar för att vara ärlig. Mitt hår älskar mig inte riktigt just nu men jag tror att slutresultatet kan bli riktigt snyggt. Har två färgförpackningar ståendes i badrummet, ni får se veckan vad det (förhoppningsvis) blir.

Jobbar hemifrån idag, ska fokusera på att förbereda utbildningen jag ska hålla imorgon, men varierat med lite avstämningsmöten och sånt kul. Men först, lite mer kaffe :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

That pink feeling.

Godmorgon fredag,

känner ni vibben i bilderna? Rosa, glam, bubblor och glitter. Jag försöker hitta de känslan själv men det går sådär. Oh well, kanske en kopp kaffe till hjälper. Jag hade en plan att skriva något vettigt, kanske djupt och meningsfullt men nej. Så jag lämnar er med lite rosa pinterestinspo och förbereder mitt första möte för dagen istället. :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer