Längst med Klarälven.

Godmorgon tisdag,

Såhär såg det ut när jag gick till jobbet imorse, en solig och någorlunda varmt faktiskt. Dag två av utbildningen står på agendan idag och jag har precis fått in en frukostbricka. Dumt att klaga faktiskt. Idag är bara en halvdag för mig, så ska till kontoret sen och efter jobbet väntar stallet. Otippat va? Nu ska jag drick upp mitt kaffe och hugga in på frukosten. Hoppas ni får en fin tisdag :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

En ganska värdelös måndag.

Okej, vissa dagar är otroligt värda, andra är rent av värdelösa. Min måndag var till större delen värdelös om ni frågar mig. Men jag tänker inte älta omkring i det värdelösa utan lista några saker som lyfte min annars värdelösa måndag:

1. Det har varit sol hela dagen
2. Jag har äntligen lämnat in min cykel på service
3. Fick till ett ruskigt bra träningspass
4. Purjolökspajen jag gjorde igår var ännu godare idag.

I övrigt, en värdelös måndag. Jag hoppas på att tisdagen blir bättre.


/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Godmorgon måndag.

Godmorgon måndag,
Har ni haft en bra helg? Jag har haft en mysig helg och en helg i promenadens tecken kan man väl säga. Har under lördagen och söndagen samlat ihop över 30 000 steg(!) det händer minsann inte varje helg kan jag meddela. Men den här helgen blev det många promenader i solen. Avrundade helgen med att svänga ihop en purjolökspaj igår, och slogs åter igen av hur gått det är med paj. Något man definitivt borde äta oftare!
Min måndag då? Jo men den spenderas i en konferenssal då en tvådagarsutbildning i tillgänglighet står på agendan. Efter dagens utbildning väntar gymmet och inlämning av min fina rosa cykel till verkstaden. Trevlig måndag :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer