Fredagsselfies och magiska soluppgångar.

Godmorgon fredag,

hur mår ni? Jag upplevde, för andra gången den här veckan, att vakna innan väckarklockan ringde och att gå upp utan att snooza i 1 timme. Vad händer? Jag säger att det är solen, en falsk förhoppning då den inte orkat över hustaken imorse när jag gick upp. Oavsett, det är en härlig upplevelse ändå! Halvdag på jobbet för min del idag, jag har en hel del flextid i bagaget så tänkte passa på att åka ut till stallet i dagsljus idag. Lyxigt att kunna göra så. Nu ska jag svepa en kopp kaffe och ta tag i dagens to do lista. :)

#friday

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Five favourite looks.

Innehåller affiliate-länkar

Jag vet inte vad som har hänt med Gina Tricot, men dom har plötsligt hämtat upp sig tycker jag. Ett tag hade dom väldigt konstiga kläder, eller för mig iallafall men nu tycker jag dom är något på spåren igen. Slog till på två (!) toppar där igår, men volanger(!) de ni! Och skulle inte tveka en sekund på något av plaggen här ovanför! :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

New look.

Nej men har ni sett? Bloggen har fått ett nytt utseende! Jag tyckte det var på tiden att den fick sig ett litet ansiktslyft och jag testar något nytt med såväl typsnitt som design. Numera visas mina tre senaste inlägg i toppen, för er som vill komma direkt till ett inlägg utan att scrolla. Jag känner mig väldigt nöjd, lite som att vårstäda. Vad tycker ni? :)

Före vs efter

/ Johanna

Gillar

Kommentarer