Den allra glittrigaste klänningen.

Väskan är packad med min allra glittrigaste klänning bredvid träningskläderna, polariodkameran och en mysig finstickad tröja. Det enda jag behöver bestämma nu är vilken jacka jag ska ta, kanske den röda fluffen? Svarta kappan? Den praktiska Didriksson eller kanske den blåa fuskpälsen? Ni hör ju, behöver leta reda på mina skinnhandskar också och få med mig lunchen någonstans också. 13.18 går tåget mot Stockholm och nyårsfirande. Efter Stockholm blir det en tur till Visby för en helg av total avkoppling innan det är tillbaka till verkligheten. Men först ska jag dansa in nyåret med mina fantastiska vänner.

Mellandagarna har gjort mig bra, jag har ätit, tränat, sovit, jobbat lite, ätit lite till, tränat igen, chillat och bara varit. Så välbehövligt och kroppen tackar för det. Jag är redo för ett nytt år, känner mig klar med 2019 som inte alls varit särskilt dåligt i min bok. Lite kämpigt ibland men ändå helt okej. :)

/ Johanna

Gillar

En mysig söndagsmorgon i soffan.

Godmorgon söndag, eller kanske god förmiddag?

hur mår ni? Jag mår bra, trots att kroppen skriker av träningsvärk (väldigt härligt) men annars mår jag kalasfint. Jag drar ut det sista av julen med tomtegröt, luciatåget från Lisa Larsson tänt och the Holiday på tvn. Hur mysigt som helst om ni frågar mig faktiskt. Dagens planer är att träna, packa, städa och pyssla lite hemma. Åker till Sthlm för nyår och sen en sväng till Gotland efter det. Så väskan måste packas helt enkelt. Men först ska jag dricka upp mitt te :)

/ Johanna

Gillar

Ett sent god jul och god fortsättning.

Hej och god fortsättning,

här har det ekat tomt i dagarna, familjen är på besök och jag har haft fullt upp. Ville mest kika in och säga hej, önska er ett försenat god jul och såklart god fortsättning :)

Min julafton var toppen, alldeles lagom, magisk mat, fint sällskap och en hel del spel. Bra dag! Jag hoppas ni alla har det bra i dagarna, oavsett hur ni firar eller inte firar.

/ Johanna

Gillar