Godmorgon mitt vinterland.

Godmorgon fredag!

Hur mår ni? Jag vaknade upp i Årsta idag och inte i Karlstad, dessutom vaknade jag till ett snötäckt Stockholm utanför fönstret, hur mysigt? För min del står en kort arbetsdag å agendan, jag ska iväg och hålla en utbildning för en kund nu på förmiddagen och sen tar jag ledigt resten av dagen. Lyxigt värre! Ska som sagt iväg på ansiktsbehandling senare idag, sjukt pepp på det. Ikväll blir det middag på restaurang med föräldrarna. Nu ska jag svepa kaffet, borsta tänderna och bege mig mot gamla stan :)

/ Johanna

Gillar

Ibland måste man skämma bort sig själv.

I samarbete med happy-day.se

Okej, helt ärligt nu kompisar, hur ofta skämmer ni bort er själva? Det kan vara allt från en ansiktsmask på en tisdag, extra lång sovmorgon på helgen till en resa någonstans eller en extra god middag med vänner. Jag är ibland bra på att skämma bort mig själv, ibland mindre bra. Men nu lagom till innan den kända decemberstressen kommer har jag valt att skämma bort mig själv rejält, eller så kan man se det som en födelsedagspresent till mig själv. För imorgon väntar en90 minuters lång ansiktsbehandling med djuprengöring av hyn samt färgning av både fransar och bryn. Hur lyxigt?!

Ibland är upplevelser det ultimata sättet att skämma bort sig själv, eller någon annan för den delen! I våras skämde jag bort både mig själv och min kompis med en heldag på Art Garden Spa, förra vintern lyxade jag till en grå novemberkväll med en rom och chokladprovning med mina föräldrar och i somras brunchade vi på hotell Diplomat som en sen morsdagspresent. Hur hänger dessa tre tillfällen ihop då? Jo genom att samtliga involverar vardagslyx och att alla tre upplevelser finns hos happy-day.se

Och mitt i konsumptionens högsäte, black friday, så kommer här ännu ett tips, men inte på prylar utan upplevelser och såna som kan omvandlas till vardagslyx både för dig själv eller för någon du håller kär. Hos happy-day.se finns en uppsjö av olika upplevelser, jag lovar det finns något för alla. Och jag vågar nästan lova att vem som helst skulle bli glad av en upplevelse, det är ju som att ge bort ett minne till någon. Hur fint är inte det? Lagom till black friday, som ju är imorgon fredag kommer det finnas tokfina erbjudanden hos happy-day.se Så ska du ge en present till den där personen "som har allt" eller bara vill passa på att skämma bort dig själv lite extra så passa på imorgon! :)

#upplevelse #samarbete #blackfriday

/ Johanna

Gillar

En torsdag på språng.

Godmorgon!

Först och främst, tusen tack för alla gratulationer och till er som var med och firade min dag igår! Gårdagen var finfin och avslutades med en tokhärlig middag med tjejerna där skrattattackerna avlöste varandra. Vilket gäng!

Idag väntar jobb på kontoret halva dagen och vid 13 hoppar jag på tåget till Stockholm! Men först väntar intern utbildning, avtackning av en kollega, överlämningsmöte och förberedelse av måndagens utbildning. Ja sen blir det ju jobb på tåget hela vägen till huvudstaden också såklart. Ikväll står event på agendan tillsammans med mamma. Och just de, kika in här i eftermiddag för ett tips inför Black Friday, ja jag vet att shoppinghetsen är total, men mitt tips handlar inte om materiella ting. :)

/ Johanna

Gillar