A trip down memory lane.

Nej men titta vad jag trillade över, ett helt gäng med bilder från en sommarkväll för många år sen, 2014/2015 möjligtvis tror jag? Men kan vara ute och cykla helt och hållet.Hästen (ponnyn) på bilderna heter iallafall Afrodite och står på Gladö ridskola, ni som hängt med ett tag vet att jag red där förut. Fantastisk ponny, inte lätt men så trevlig! Tror att vi denna lektion jobbade med förvänd galopp på båge, en sjukt bra övning. Undrar om jag ska ta med mig den till Iza ikväll ändå? Hmm nu fick jag något att klura på minsann!

Älskar att hitta gamla bilder såhär :)

#hästärbäst #throwbackthursday

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Bland söta djur, kaffekoppar och krossade hjärtan.

Nej men godmorgon på er!

Hur har er morgon varit hittills? Kanske har ni höstlov och precis har vaknat? Eller har ni varit vakna sen 05 imorse? Min morgon började något hetsigt, jag snoozade något för länge och fick i all hast slänga på lite smink, första bästa kläder, en kaffe i farten och sen cykla till jobbet. Men hann i tid och morgonens uppgradering gick galant. Bara att hålla tummarna för att den andra idag också gör det. Ska snart gå och hämta morgonens tredje kopp kaffe och sen dyka ner i en projektplan som ska skrivas. Idag väntar lunch med traineegänget, avstämning med kunder, utbildningar som ska förberedas och efter jobbet stallet. Men först, kaffe! :)

​#godmorgon #bestofnouw #pinterest

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Lite rörig onsdagskväll.

Go kväll,

jag hade tänkt skriva något riktigt bra men hittar inte orden. Har planerat mat för kommande vecka (veckor..) men inte åkt till mataffären. Funderar på att beställa online för jag orkar inte gå i mataffären och plocka ihop allt. Får se hur jag gör. Fick till ett ganska bra pass på gymmet efter jobbet också, fjärde dagen i rad och jag måste säga att jag är nöjd med min träningsvecka hittills ändå. Heja mig!

Nu ska jag hoppa in i duschen, ta en kopp te och sen sova! Imorgon blir en tidig start då jag måste vara på jobbet redan 7.30, och då menar jag vara där, vaken och redo för dagen. Hoppas ni har en fin kväll trots mitt röriga inlägg :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer