Ain’t no rest for the wicked.

Godmorgon måndag,
Klockan visar 06.33 och jag har varit vaken sen 05 imorse, skulle ljuga något rejält om jag sa att jag studsade upp ur sängen imorse. Inte direkt va. Jobbdag 8 av 11 på raken bockar jag av idag och sitter just nu i en bil Påväg till Stockholm. Kundmöte där över dagen står på agendan för min del. Jag håller tummarna för att det finns fika när vi kommer fram! Hoppas ni får en fin måndag :)

#godmorgon #bestofnouw #monday

Gillar

Oändligt många kaffekoppar senare.

Godmorgon lördag,

hur mår ni? Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är lite sliten idag. Klockade in 11h i torsdags och 12h igår, två långa men roliga dagar. Många bra samtal och mycket användbart för vårt fortsatta arbete med webben. Under dessa dagar har jag gjort följande:

- Druckit säkert 15 koppar kaffe
- Ätit alldeles för mycket godis
- Träffat Annie Lööf (så trevlig)
- Pratar om webbplatser och hur de kan förbättras med mänger av människor
- Skrattat
- Ätit otroligt god mat (heja CCC)
- Pratat digitala strategier för sociala medier
- Diskuterat politik
- Spridit kunskapen om Soleil såväl som arbetet med webbplatser

Stämplar in på dag 3 av 4 på partistämman den här morgonen, med att stadigt tag om dagens första kopp kaffe blickar jag ut över Klarälven. Jag älskar att jobba på mässor, det är så kul och givande att träffa människorna som använder våra webblösningar, men det tar energi också. Men idag blir en kortar dag för ikväll väntar bankett, har hört att Centern är ett dansglatt gäng, så det blir kul! Slänger in et axplock av bilder från dagarna här. :)

Invigningen i torsdags med såväl Wermlandsopera, Fröding poesi, Karlstads musikkår och självklart Annie Lööf.

#Lördagsjobb #cstämma #karlstad

Gillar

Något jag verkligen gillar.

Okej, en av mina stora svagheter inredningsmässigt är ljusslingor. I alla former, typer, färger och längder, så länge det är en ljusslinga så är jag nöjd. För dom som varit hemma hos mig, i någon av mina lägenheter, är detta ingen nyhet direkt. I dagsläget har jag fem olika ljusslingor, men skulle gärna ha dubbelt så många hemma. Dom är i olika varianter, allt från färgglada discokulor till den klassiska lilla lampan till glödlampor. Utplacerade runtom i lägenheten lyser dom upp på sina ställen, inne på kontoret, i bokhyllan, i garderoben, ute på balkongen och i salongen. Det är ett mysigt ljus, lagom mycket ljus, vissa skulle säkert kalla det för dekorationsljus. Och ja det kan man väl säga att det är ändå. Jag älskar dom iallafall. Har du någon svaghet i inredningsväg?

#inredning #interior

Gillar