Vältrar mig i självömkan.

Jag fullständigt vältrar mig i självömkan idag och tycker otroligt synd om mig själv. Hjärnan är fylld av snor, febern kom inatt och halsen har ihjäl mig. Jag är sjuk med andra ord. Så helgen blir till att vila, jobbar hemifrån idag för att inte smitta ner resten av kontoret. Dagens kraftansträngning blir att ta mig iväg till apoteket, det är väl 300 meter bort? Kanske 400m, känns som en mil. Men det ska jag lyckas med idag. Jag återkommer när jag mår bättre. Hoppas ni mår bra.

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Coffee, cats & Taylor.

You know I adore you
I'm crazier for you
Then I was at sixteen
Lost in a film scene
Waving homecoming queens
Marching band playing
I'm lost in the lights

​Taylor Swifts nya album går på ständig repeat i mina hörlurar nu i dagarna och favoritlåtarna skiftar från dag till dag. Just nu ligger Miss Americana & the heartbreake prince på topp. Men imorgon är det säkert London Boy, eller Cruel Summer. Hela albumet är magiskt och jag tar tacksamt emot hennes kärleksförklaringar. 

I övrigt mår jag inte på topp idag. Vet inte om det är vädret som påverkar mig, förkylningsviruset som lever livet på jobbet eller något annat. Men idag är jag inte på topp och det är okej. Jag pluggar i hörlurarna, höjer musiken, begraver mig i jobb och tar en till kopp kaffe. Det får duga för idag helt enkelt. Man är inte alltid på topp. Det är inget allvarligt alls, men är bara inte på topp. Sånt är livet ibland. Hoppas ni mår bra.

It's you and me
That's my whole world
They whisper in the hallway, "she's a bad, bad girl"
The whole school is rolling fake dice
You play stupid games, you win stupid prizes
It's you and me
There's nothing like this
Miss Americana and The Heartbreak Prince
We're so sad, we paint the town blue
Voted most likely to run away
With you

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Afterglow.

Godmorgon,

hur mår ni? Jag mår bra, lite trött i kroppen efter gårdagen men inte så farligt. Kickar igång dagen på jobbet och tar tag i inkorgen som efter gårdagens utbildning fyllts på något. Men det är bara att beta av helt enkelt. Som jag nämnde igår så ska jag iväg på kundmöte idag, så detta ska förberedas också, det känns bra inför mötet men man vet aldrig. Nu ska jag hämta en kopp kaffe och köra igång. :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer