Lever det bästa semesterlivet.

Tänkte bara checka in och säga hej! Jag lever och älskar semesterlivet! Just idag hänger jag ute hos vänner som har pool, hur najs? Här tänker jag spendera helgen minsann! Hoppas ni mår bra :)

#semesterärlivet

/ Johanna

Gillar

Äntligen påväg.

Godmorgon tisdag,
Nu är jag äntligen påväg till huvudstaden. Skulle egentligen varit där redan igår men mitt huvud ville annat. Började morgonen med ett svettigt pass på gymmet, men sen slog det till, migränen. Det var bara att ta sig hem och släcka ner. Två attacker avlöste varandra och jag spenderade större delen av dagen i sängen. Väntat ja, men ack så ovälkommet!
Men nu är jag påväg iallafall, ser fram emot tre veckors ledighet i vår fagra huvudstad och även en sväng till Gotland ska hinnas med. Vi får se hur bloggen lever dessa veckor, man har ju ändå semester! Vill ni hänga med rekommenderar jag instagram, där hittar ni mig under namnet Lindholm90
Trevlig semester! :)

/ Johanna

Gillar

Så nära att jag nästan kan ta på den.

Jag vet att jag har tjatat, typ hela veckan, men nu mina vänner är det nära, så nära att jag nästan kan ta på den. Semestern. Sista arbetsdagen innan tre veckors total ledighet. Jag vaknade imorse med en härligt bubblande känsla i kroppen, ni vet som sockerdricka bubblar? Typ så. Det är lite skolavslutning över det hela. För idag går hela kontoret (dom få av oss som jobbar denna vecka) på semester och det känns i luften kan jag meddela.

För min del kommer dagen bestå av att förbereda allt inför v.32 som är min första vecka tillbaka. Något jag ägnat veckan åt i stort men idag ska jag samla ihop allt och se till att allt är under kontroll.Sen väntar stallet efter jobbet, det absolut bästa sättet att fira semester på om ni frågar mig!
Godmorgon fredag, nu kör vi!

#summer2019 #sommar #semester #klarälven

/ Johanna

Gillar