Dom spontana varma sommarkvällarna.

Det bästa med sommaren? Förutom ljuset och värmen är ju ändå dom spontana varma sommarkvällarna som man aldrig vill att dom tar slut. Igår var en sån kväll. Jag låg hemma i soffan, nyduschad efter träning och magen mätt och glad från middag. Har precis dragit igång ett avsnitt av Lucifer och har inga planer på att lämna soffan på hela kvällen, tills min telefon ringer och en kompis frågar om jag inte vill möta upp henne och en till kompis på en uteservering. Valet var enkelt, svidade om från mjukisbyxor till en mer uteserveringsvänlig outfit och hoppade upp på cykeln och trampade in till stan.

Många timmar, mycket skratt och några glas vin senare kom jag hem igen. Med en härlig lyckokänsla i kroppen och fulltankad med energi. Ja jag är lite tröttare idag än vanligt men det är så värt det! Jag lever för det här, det spontana, kravlösa och fantastiska! :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Exakt ett år sen den mest fantastiska torsdagen.

Godmorgon torsdag, godmorgon årsdagen för den mest fantastiska torsdagen!

Ja såhär såg det ut för exakt ett år sen, jag svettades floder i de blåa kläderna, svor över trappor och önskade att jag hade trådlösa hörlurar. Men mitt i allt det lyckades jag också fixa mitt alldeles fantastiska jobb som jag har idag. För exakt ett år sen skrev jag på anställningsavtalet till mitt livs första heltidssanställning. Och vilket år det varit sen dess. Sommaren som brevbärare, har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv men vältränad var jag! Och sen börja på nya jobbet, en höst fylld av ny information, kollegor, arbetsuppgifter och traineeträffar. Min vardag är förvisso fortfarande fylld av ny information och jag ställs dagligen inför nya utmaningar men jag älskar mitt jobb. Och att tackla utmaningarna som kommer med det och för varje dag känna mig lite säkrare i min roll. 

Så ett år sen alltså, på dagen. Hurra för mig som vågade chansa! 

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Träningsvärken sprider sig sakta.

Godmorgon,

hur mår ni? jag mår, bra! Bättre än jag gjort på hela veckan faktiskt, vet inte om det beror på solen imorse, att jag hittat en av mina favorittröjor igen, om det är träningsvärken som sprider sig över mage, axlar och ben eller om det är för att helgen är nära och den kommer innehålla en hel del roligheter? Det finns många saker som kan vara skälet till dagen goda humör, själv är jag bara glad över att det är här. Sista rycket på jobbet innan många försvinner på semester, själv jobbar jag två veckor till innan semestern väntar.

Planer för torsdagen då? Jag har uppstart av ett projekt, supporten hela dagen, funktioner att testa och rapporter att skriva. Efter jobbet väntar veckans bästa träningspass (BodyBalance) och innan det ska jag köra ett styrkepass tänkte jag. Lika bra att passa på när träningspeppen har kommit tillbaka tänker jag. Nu är det dags för en kopp kaffe och ta tag i mailen :)

Morgonens pinterestskörd :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer