Fredag som känns som söndag.

Alltså dessa röda dagar, som dom förvirrar mig, har fullt upp med att hålla koll på vilken dag det är, så är man ledig mitt i allt också. Fast gårdagens lediga dag var himla skön ändå. Jag ägnade min torsdag åt att kolla på serier, lagom bakis från onsdagens festligheter. Men kickade igång kroppen och var på gymmet på kvällen ändå. Heja mig!

Fredagen då, ja den är ju nästan förbi nu. Jag ska snart byta om till stallkläder och åka ut till den röda donnan jag hänger med. Har inte riktigt bestämt vad vi ska göra än, tisdagens älgmöte sitter fortfarande i. Så gör även den härliga känslan vi hade på banan efter det. Och lite sugen på att trimma vidare är man ju ändå. Vi får se! Ikväll blir det inte mycket gjort, med största sannolikhet serier i sängen. En lagom fredag om ni frågar mig :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Fredagskänsla på en onsdag.

Nu är det en sån här vecka igen, när fredagskänslan trillar in på en onsdag, konstigt men härligt! Nu jobbar jag förvisso på fredag men man är ju ledig imorgon, en bonus dag mitt i veckan. Men först väntar en jobbdag med frukostmöte, offertgenomgång, projektplanering och mycket annat, med största sannolikhet grillning ikväll, frågan är bara om vi har en grill? Mycket oklart i dagsläget, men det märker vi väl. Hoppas ni får en fin onsdag :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Konstaterande: älgar är sjukt stora.

Dagens ridpass blev inte riktigt som planerat. Precis som bilden säger så mötte vi en älg i skogen mitt i uppvärmningen, snacka om hjärtat i halsgropen! Älgen såg väldigt förvånad ut och Iza ville helst springa därifrån så fort som möjligt. Efter det mötet blev det ridhuset, tur var väl det för regnet öste ner större delen av passet. Och vilket pass det var! För varje gång lär vi känna varandra mer och traven har vi kämpat med (mkt annat också) och idag kunde jag sitta ner i traven och faktiskt jobba med henne där! Helt fantastiskt, sån härlig känsla. För den som inte förstått det är jag lite kär i den här röda donnan. :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer