Långt ifrån pigg tjej idag.

Idag är det en långt ifrån pigg tjej som checkar in och säger hej. Sängen var obeskrivligt skön imorse och jag var inte det minsta sugen på att gå upp. Men det gjorde jag såklart och hoppade på cykeln och åkte till jobbet. Med en stor kaffe i handen försöker jag starta igång min hjärna, vilket väl går sisådär. Tror min hjärna är inställd på ledighet imorgon! Men förhoppningsvis löser kaffe detta. Och jag hoppas ni får en fin dag :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Helgen genom mobilen.

Måndag igen, fast den här måndagen är ju som en torsdag eftersom man är ledig på onsdag. En uppochnervänd vecka minst sagt! Men innan jag tar tag i måndagen tänkte jag att vi skulle kika på hur min helg var. Som jag skrev i lördags stod balkongen i fokus den här helgen och resultatet kommer ni (såklart) få se längre ner. Men vi börjar med fredagen.

Fredagseftermiddagen bjöd minsann på tårtkalas då vi nått målet i en säljutmaning på jobbet (wohow) och då blir det såklart tårta till alla! Fram mot eftermiddagen var vi ett gäng som drog på oss solglasögonen och begav oss till första bästa uteservering där iskallt bubbel serverades. Jag lämnade mina kollegor efter ett par glas, skratt och livliga diskussioner för att möta upp en vän. Vi intog en annan uteservering och beställde in förrätter och efterrätter och såklart rosé. Kvällen spenderades på uteserveringen med fint sällskap innan jag vid midnatt hoppade upp på cykeln och rullade hem.

Lördagen gick i pysslandet och fixandets tecken. Förstå på agendan stod second hand butiken Gengåvan, tätt följd av blomsterlandet och Plantagen. Jag hann precis hem och lämna alla blommor innan en kompis hämtade upp mig och vi begav oss till Rusta för att köpa trall till balkongen.

Sen blev det balkongstädning, golvläggning och pyssel. Titta vad fint det blev! Möbleringen är tillfällig, en loungemöbel är påväg till mig men tills dess duger detta. Tänk vilken skillnad ett trägolv kan göra. Mitt är från Rusta som just nu har halva priset på trall! (tips!)

Söndagen inleddes på balkongen, men färska jordgubbar, kaffe och solen som sällskap. Resten av söndagen ägnade jag åt att köpa nya skor (!), träna och chilla. Bra söndag med andra ord, eller faktiskt en bra helg! :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Croissanter, espresso och balkongfunderingar.

Godmorgon lördag,

croissanterna ligger i ugnen och jag sitter med en dubbel espresso bredvid mig, en helt okej start på helgen ändå. Fredagskvällen spenderades med ett glas bubbel i handen, fint sällskap och en hel del skratt. Fint avslut på arbetsveckan med andra ord. Idag är planen att köpa trall till balkongen (och lite annat pyssel dit), införskaffa nya blommor och förhoppningsvis nya skor också. Jag har en ganska stor balkong och loungemöblerna kommer i juni, som jag längtar! Ser fram emot många soliga dagar där!

Men nu är croissanterna klara, vi hörs senare, tjing! :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer