Sprang på tre älgar i skogen.

Såhär spenderade jag min fredagkväll, med min favorittant i solnedgången. Tanken var en uteritt men blåsten tog tag i träden, det var blött i skogen och hästen var tokpigg. Så vi vände om hem igen, för att 10 m senare möta inte bara en utan tre(!) älgar! Hösten höll på att dö men vi överlevde, som tur var! Och vi hade faktiskt ett riktigt bra dressyrpass på banan sen, skönt att känna att det funkade idag.
Resten av fredagen spenderar jag i soffan med choklad, en sjukt bra fredag om ni frågar mig!

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

En alldeles lagom fredag.

Hej fredag,

jag började min fredag med sovmorgon, hade egentligen tänkt träna imorse men kroppen ville ha mer sömn så det fick bli så. Ska ändå till stallet efter jobbet och tränade igår, så ska nog överleva. Jag har en lagom fredag framför mig, kan man kalla det så? Men det känns iallafall så, lagom mycket på jobbagendan, hästen efter jobbet och sen ser jag fram emot soffan, kanske med ett glas vin, vi får se.

Det här inlägget glömdes helt bort efter fruksoten, nu har man hunnit med lunch och även en lite godisskål på det. Bra fredag ändå! 

Alltså jag älskar mitt nya hår, men vad ovant det är. Kan även meddela att det är högst utmanande att cykla med lugg, den har en tendens att flyga hit och dit. Men, jag älskar den ändå! Nu ska jag dyka in i världen av diadem, hårband ect, det ser ju så fint ut med lugg och hästsvans. Jag hoppas ni får en fin fredag :)


/ Johanna

  • Dagligt snack
  • Nära Drottninggatan , Karlstad

Gillar

Kommentarer

I jakten på en förändring.

Jag har, under en period nu, känt att det är dags för en förändring. Men har inte kunnat sätta fingret på vad jag ska förändra. Har testa att ändra vad jag äter med att köra en vegomånad (som har gått bra btw), jag har kommit in i ett bra träningsflow och med min nya favorit här i världen (min cykel) känner jag en frihet på ett helt nytt sätt. Men har ändå känt att det är dags att ändra något. Låg uppe inatt och klurade på vad jag kan göra med min "salong" hemma, dvs ett rum som idag bara är som en passage men som jag vill piffa till. Tror jag har en plan nu, så i helgen ska det pysslas kan jag lova!

Men förändringar, jag gjorde en mer synlig förändring idag när jag sent omsider besökte frisören. Senast jag klippte mig var i september och då blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Men den här gången blev det exakt som jag tänkt mig. Det slitna är borta, det är upklippt, urklippt (livet med mkt hår) och en lugg har fått komma på plats. Det var många år sen jag hade lugg men jag gillar't! Känner mig lite som Jess i New Girl. Anyhow, nu ska jag och håret vänja oss med vår nya frisyr. Jag hoppas det här är förändringen som behövdes i livet. :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer