Send me on my way.

Ibland, eller ganska ofta, behöver man en liten pepp-boost på eftermiddagen. När energin från lunchen lagt sig och eftermiddagströttheten börjar smyga sig på. Känner ni igen det? Här kommer mitt bidrag till eftermiddagspeppen. Hämtat från den fantastiska spellistan Have a great day!

Hoppas det peppar er eftermiddag lite! :)

/ Johanna

Gillar

Långsam utveckling är också utveckling.

This post contains adlinks from Adviral

Godmorgon torsdag,

min torsdag inleddes med en promenad till gymmet följt av ett benpass som hette duga. Riktigt skönt att låta musklerna ta i ordentligt, av just detta skäl älskar jag benpass. Jag är stark i benen och kan ta i där. Jobbar på att bygga upp styrkan i överkroppen också, men att bygga muskler tar ju, som vi vet, tid, men jag kämpar på. Kö sen tre veckor tillbaka ett av Linn Löwes träningsprogram, och det är otroligt skönt att ha färdiga pass för varje gymbesök. Tränar dessutom med min PT 2 ggr/mån, vilket jag gjort sen november nu. Jag börjar känna att kroppen svarar, den blir starkare men vi har fortfarande långt kvar. Jag fortsätter intala mig själv att långsam utveckling också är utveckling, och att bygga muskler är inget man gör över en natt. Två träningsmål jag har just nu är att ta 50kg i marklyft innan slutet av mars och även ta 50kg i bänkpress innan slutet av mars, så det är bara att köra på!

Nu ska jag avsluta min frukost, svepa en till kopp kaffe och köra på! :)

/ Johanna

Gillar

Tisdagskvällen i stallet.

Jag trillade över dessa bilder i utkast-mappen. Jag hade minsann en plan igår när jag åkte från stallet, att skriva om kvällen för er. Gick ju sådär med den planen. Men nu så! Det var ingen särskild stallkväll, eller jo, det var faktiskt ljust ute fortfarande när jag åkte dit efter jobbet, så härligt! Hästen var glad, fast hon ser otroligt opeppad ut och vi ägnade 40 minuter åt att hoppa runt mellan vattenpölar på utebanan. Att i galopp, på en glad häst, barbacka spränga igenom vattenpölar så leran bara sprutar är en särskild känsla! Som jag skrattade! Det är terapi för stressade hjärnor om något kan jag meddela. Innan jag hoppade på bussen hem igen hann jag gosa med en viss stallkatt också, som mer än gärna tog emot gos :)

​#hästärbäst #hästnörd #solnedgång

/ Johanna

Gillar