Kallsvettiga mardrömmar och lanseringsdagar.

Hej!

Idag är det dags, jag ska vara med om min första lansering i ett projekt jag varit delaktig i sen jag började på jobbet i September och som jag fått leda sen årsskiftet. Herregud. Dom senaste dagarna har varit stressade, pressade och fullspäckade. Nu sitter vi och väntar på sista flytten, sen ska det gå live. Inatt drömde jag mardrömmar om detta och vaknade kallsvettig vid halv 4, mindre kul. Men förhoppningsvis rullar dagarna på bra, för en lansering sker idag och en imorgon. Spännande dagar, härligt med avslut men lite tomt kommer det nog bli. Fast jag hoppas på nästa projekt redan på måndag så, ingen vila här inte!

Håll tummarna för oss idag, att det går smidigt och utan några större problem! :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Something happened it's so strange this feeling.

Dom som känner mig vet att jag som oftast syns med en, eller två, hörlurar i öronen. Det är få timmar om dygnet jag inte lyssnar på musik. Vilken musik som spelas är ofta beroende på humör, situation, tid på året likväl som tid på dygnet. Just idag är det dessa två låtar som går varmast. Egentligen hela albumet men just dessa två låtar lite extra idag. Jag känner mig inte helt på topp, men kan inte sätta fingret på vad det är. Efter jobbet idag väntar stallet, välbehövligt tror jag. En annan välbehövlig grej är definitivt fredagens massagetid och en helg. Ni vet när man bara har den känslan i kroppen, det är egentligen inget som är dåligt men det är inte bra heller. Klurigt det där. Så när någon frågar nu om hur jag mår så är nog svaret helt okej. Och det får vara så just idag. Musik, kaffe och förhoppningsvis en smidig dag på jobbet, nu kör vi onsdag. :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

En morgonvits till kaffet.

Godmorgon tisdag,
Sovit gott? Jag sov som en stock inatt, det gör jag förvisso oftast så. Dock var kroppen trött imorse så det blev att ligga och dra sig lite extra länge i sängen, vilket var så skönt men som också ledde till att jag fick äta frukost på språng och morgonkaffet blev från Pressbyrån. Sånt som händer! Jag ska iallafall ta tag i min tisdag, som är en dag med en hel del möten, förberedeser inför veckans lanseringar och efter jobbet gymmet. Förhoppningsvis blir dagens pass bättre än gårdagens, man kan alltid hoppas!

Jag önskar er en trevlig tisdag :)

/ Johanna

  • Dagligt snack
  • Nära Drottninggatan , Karlstad

Gillar

Kommentarer