En alldeles extra fin julklapp.

Hej!

Här har det minsann ekat tomt sen i tisdags, något jag först tänkte be om ursäkt för men varför ska jag egentligen göra det? Det har helt enkelt varit en fullspäckad vecka med långa jobbdagar, en hel del möten, avstämningar, julkonsert, hästar, städa och försöka hinna packa inför jul och nyår. Och ovanpå allt det här en rygg som strejkade, men efter ett besök hos en massör och ett besök hos naprapaten verkar det mesta ha släppt nu, skönt. Och idag är sista jobbdagen för det här året, om några timmar väntar julledighet och semester, vilket ska bli så skönt. Partyklänningen är nerpackad, likväl som träningskläderna och kameran. Jag tar julledigt hemma hos föräldrarna, tankar ny energi och startar även 2019 där.

Men innan jag går på julledighet, troligtvis även bloggen, vi får se, måste jag dela med mig av den fantastiska julklappen jag fick igår från jobbet. Igår skrev jag nämligen kontrakt som fast anställd!! Det är mitt livs första fasta anställning och jag kan inte tänka mig en bättre julklapp från jobbet. Så jag ser verkligen fram emot 2019, med jobbmål, träningsmål, hästar, vänner och resor. Men nu ska jag skicka de sista jobbmailen, skriva de sista avstämningarna och lägga min mail på out of office. Trevlig fredag! :)

Onsdagens magiska julkonsert med Helen SJöholm och Anna Stadling i domkyrkan här i Karlstad. 1,5h av ren magi

Julfixade naglar och en blåslagen rygg

Den totala lyckan efter gårdagens kontraktskrivning

#christmas #friday #karriär

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

En riktigt dålig morgon.

Godmorgon, eller nej idag är det bara en morgon. En ganska dålig sådan också om jag ska vara helt ärlig, en riktigt dålig morgon. Har fått drygt 4 timmars sömn inatt pga en rygg som valde att balla ur totalt igårkväll. Har känt en spänning i skulderbladet under hösten, men har strechat och inte tänkt mer på det. Men igår verkade kroppen få nog och sa ifrån, rejält. Jag har så ont i mitt högra skulderblad och vidare upp i axeln att jag knappt kan använda högersidan. Att hitta en sovställning inatt som inte belastade skulderbladet var i princip omöjligt vilket slutade med att jag sov sittandes med en vetekudde som ryggstöd. Inte direkt optimalt. Hade hoppats på att smärtan skulle lägga sig under natten men icke. Bara att ta sig upp ur sängen imorse var en kamp, klä på sig ett helvete och mitt humör idag är därefter.

Men, det finns ett litet ljus i tunneln, för jag lyckades få en tid hos en naprapat nu på förmiddagen, så jag hoppa innerligt att denna kan fixa detta. Fast jag vet att de besöket kommer göra så ont, och att jag troligtvis kommer ha mer eller mindre ont resten av veckan och att min plånbok inte alls tycker att det är en bra idé att få ryggont nu. Men vad ska jag göra. Just nu gör det ont att andas, någon djup andning är inte att tala om direkt, det gör helt enkelt för ont. Som sagt. en riktigt dålig morgon. Jag hopas ni har en bättre tisdag än jag.

/ Johanna

Gillar

Kommentarer