Kan ha gjort ett av årets bästa kap.

Idag hände något helt fantastiskt, iallafall för mig. Jag svängde förbi Mio möbler för att äntligen köpa mig en Eos lampa. Var inställd på den mindre lampan, mest för att den jag egentligen ville ha kostar över 2000kr. Men när jag passerar deras rea hörna så hänger den där. Min drömlampa. Nedsatt till 1500kr, som sedan (på något magiskt vis?) reducerades till 1200kr. Om jag slog till? Självklart! Och nu hänger den där, min drömlampa i mitt sovrum. Sovrummet är långt ifrån klart, saknar nattduksbord, en matta, en sänggavel och lite annat fix. Men lampan är på plats. Och jag älskar den! Materiell lycka om något!

#interiordesign

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Söndagens frukostbricka.

Godmorgon söndag,

Jag älskar mitt kök! Så, nu har jag sagt det, iallafall en gång, ni lär få höra det flera gånger kan jag lova. Jag sitter just nu i soffan med morgonens andra kopp kaffe och fyller på dagens to-do lista. Högst upp på agendan står gardiner, taklampor och ett nytt duschhuvud. Mattor och nya växter finns också med och lite annat pyssel. Sen väntar organisering av garderoben och köket och helt enkelt fixa här hemma. Ska försöka ta lite bilder i dagsljus så ni får se hur det ser ut här hemma :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Dagen jag väntat på i två månader.

Hej!

Så var dagen äntligen här, som jag har längtat! Och den här dagen har minsann gått i ett kan jag meddela, min klocka ringde strax innan 6 imorse för att hinna fixa det sista innan flyttfirman kom. Vid halv 8 knackade de på och sen gick det undan. På 2,5h hade dom tömt min förra lägenhet och burit upp hela mitt bohag till min nya lägenhet. Vilka killar! Om du bor i Karlstad och ska flytta så kan jag verkligen rekommendera Karlstad Express, dom var så snabba, proffsiga, och otroligt trevliga (nej det är inte sponsrat, man kan alltid önska). Sen började det riktiga jobbet för mig, att packa upp. 16 flyttkartonger kom jag upp i, och självklart lite kassar och extragrejer runtomkring. Det blev en paus för ett besök på IKEA och lunch, sen tillbaka hem och fortsätta packa upp. Nu är varenda flyttkartong uppackad förutom garderoben. Kan konstatera att gå från en 1a till en 3a är ganska stor skillnad, har en del som behöver införskaffas men högst upp på inköpslistan för morgondagen är taklampor (just nu har 1 rum hos mig taklampa..) och gardiner. Men jag lever, älskar min nya lägenhet och älskar framför allt mitt nya kök! Lovar att visa er runt så småningom :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer